Laddar...
%

Tunnel med ros och stenring

115,37 kr Så lågt som 139,00 kr
I lager

Vissa töjningssmycken är snygga och andra inte, men många är bara enkla och simpla. Men sedan finns det vissa få töjningssmycken som är så otroligt fina att man bara måste äga dem. Denna vidunderliga tunnel med design av en stilig ros i mitten tillhör helt klart den sista kategorin.

Rosen som pryder smyckets framsida är som sagt riktigt elegant och stilig i sin design. Den ser enkel och praktfull ut på samma gång med sina rena linjer som skapar den vackra rosens motiv. Om det inte är nog så är rosen omringad av en stenring. Den gnistrande snygga klara stenen sitter tätt emot ringen, så du behöver aldrig oroa dig för att den ska slå emot ringen.

Smycket finns från 5-16 mm. i diameter och är försett med en praktisk skruvgänga på baksidan. Det betyder att den här tunneln är superenkel att sätta in i din töjning. Baksidan skruvas nämlgen bara av och sedan glider smycket enkelt och obesvärat in i din töjning från framsidan.

Du väljer naturligtvis själv om du vill ha den blanka eller den guldfärgade modellen. Om du väljer den guldfärgade varianten så ska du vara uppmärksam på att det endast är själva framsidan av smycket som är guldpläterad.

Detaljer
SKUTunnel-148
LåstypUtvändig tråd
TypeTunnel
MaterialKirurgiskt stål
DjupVarierar
Är smycket limmat?Ja
PläteringstypStandardplätering
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Tunnel med ros och stenring
Ditt betyg
Tunnel med ros och stenring