Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Piercingverktyg Piercingverktyg

Piercingverktyg

Se till att dina piercings sitter rätt med dessa proffsiga piercingverktyg för en perfekt look

Laddar...

44 artiklar

Sortera på
 1. Mosquito piercingnål med självutlösande kateter
  9,00 kr
 2. Multi verktyg
  189,00 kr
 3. Pärla pincett
  129,00 kr
 4. Organza smyckespåse
  9,00 kr
 5. Pennington slitsad pincett
  119,00 kr
 6. Ringöppnare
  269,00 kr
 7. Play piercingnål -50%
  Play piercingnål
  8,00 kr Så lågt som 16,00 kr -50%
 8. Trestegs tång
  239,00 kr
 9. Dragkedjepåsar
  49,00 kr
 10. Bandagesax
  129,00 kr
 11. Receiving tube (Mottagarrör)
  89,00 kr
 12. Kateter till piercingnål
  16,00 kr
 13. Böjd steril piercingnål
  29,00 kr
 14. Hänglås till stora piercingar
  669,00 kr
 15. Steril piercingnål
  14,00 kr
 16. Självtätande autoklavpåsar
  149,00 kr
 17. Piercingnål Piercingnål -50%
  Piercingnål
  239,50 kr Så lågt som 479,00 kr -50%
 18. Dermal anchor insertion tool
  219,00 kr
 19. Pennington tång
  119,00 kr
 20. Pennington slitsad tång
  119,00 kr
 21. Foerster slitsad tång
  119,00 kr
 22. Foerster tång
  119,00 kr
 23. Kulhållare
  179,00 kr
 24. Ringlåsare
  269,00 kr
per sida

Piercingverktyg

Förutom deras vackra utseende är det bästa med piercingar deras nära relation till en persons kropp. De är mer än smycken; de är en del av oss. Av den anledningen är processerna för att få en piercing eller byta smycken viktiga och bör behandlas med omsorg och uppmärksamhet. Ofta krävs ordentlig piercingutrustning, och vi erbjuder bara det bästa för både piercare och kunder. Dessa piercingverktyg är väsentliga för din säkerhet, så kolla in vårt utbud och hitta allt du behöver för att hantera dina piercingar.

Piercingverktyg för proffs

Det främsta piercingsverktyget är nålarna som faktiskt gör hål i kroppen. Dessa måste vara hållbara och tillverkade specifikt för piercingar. Om utrustningen inte är lika bra som piercaren så blir resultaten aldrig lika bra heller. Hos oss kan du köpa piercingnålar i lösvikt i den storlek du behöver.

Vi har även ett stort utbud av tänger och pincetter som håller kroppsdelen på plats, till exempel foerstertång för tung- eller kindpiercingar. Ta en titt på detta set med pincetter för en god blandning av verktyg för svåra placeringar som öra, navel och bröst. För vissa piercingar kan även ett mottagarrör vara praktiskt då det förhindrar skada vid oväntade rörelser eller om nålen trycks in för långt.

De flesta av våra nålar har inbyggda katetrar för att hjälpa till att få piercingsmycket på rätt plats. Men om du föredrar klassiska piercingnålar så kan du köpa en kateter till din nål. Klassisk nål med maximal bekvämlighet vid insättning av smycken. Kan det bli bättre?

Verktyg För PiercingVerktyg För Piercing

Piercingverktyg för kunder

De flesta av våra verktyg är till för professionella piercare. Men vissa är anpassade för de som är engagerade i piercingvärlden, som till exempel ett praktiskt måttverktyg för att mäta ditt smycke. Olika verktyg för att byta piercingsmycke är också populära, till exempel olika tänger för att öppna eller stänga kulringar och oändliga ringar som är svåra att hantera. Vi har även ett mångsidigt multiverktyg för att byta alla olika sorters smycken. Dessa är till stor hjälp om du byter smycken ofta eller behöver göra det snabbt utan att skada dig själv eller dina smycken.

Dessa verktyg är designade för proffs och kunder, vilket innebär att de är lätta att använda – det är faktiskt hela poängen. Våra verktyg gör att du slipper allt krångel och kan njuta av det roliga.

PiercingverktygPiercingverktyg

Vanliga frågor

Vilket verktyg använder piercare för att byta smycken?

Det beror mycket på placeringen av piercingen och typen av smycke. Till exempel har labretter en platt baksida och vanligtvis relativt små dekorativa toppar, vilket gör det svårt att byta smycke utan en labrettång som är slitsad och öppnad. Om labretten inte hålls på plats så kommer den mest troligt att rotera i piercingen när du försöker skruva loss den dekorativa toppen.

Ett annat exempel är ett dermalsmycke som placeras under huden. Att byta toppen kräver ett par tänger som håller ned basen medan toppen skruvas loss. Alla piercingtyper är unika, och det är även alla piercingverktyg (men det är oftast någon typ av tång eller pincett)

Vad kan jag använda istället för en piercingtång?

Om du behöver byta dina piercingsmycken men du inte har de verktyg som krävs så bör du använda fingrarna mycket försiktigt (!) och sluta om det gör ont eller om du har problem med att komma åt piercingen. Vi rekommenderar inte att testa med andra verktyg eftersom att de inte är tillverkade för piercingar, och riskerar att skada dig. Gå till en professionell piercare om du inte kan byta smycke själv. Du kommer att vara glad att du gjorde det.

Hur tar jag ut en septumring utan tång?

Det är säkert möjligt att ta ut piercingsmycken utan några verktyg. Men det hjälper oerhört. En septumring är oftast inte så svår att ta av eller sätta i, speciellt inte om smycket har en användarvänlig stängningsmekanism. De flesta av våra smycken har det, till exempel ett gångjärn som du helt enkelt öppnar och stänger med ett klick.

Detsamma gäller daithringar, en annan piercing som har en svåråtkomlig placering. Så länge ditt smycke är väldesignat och du lär dig hur smycket fungerar innan du sätter i det, så kan du byta det utan tång eller andra piercingverktyg.

Med det sagt, är det bra att använda operationshandskar. Det krävs lite övning för att lära sig att använda dem, men när du väl har lärt dig så kommer du att ha ett mycket bättre grepp än med dina bara händer, och vid korrekt användning så sprids inga bakterier.