Bodymod Julkalender
Visa dagens erbjudande
Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Färg på sten
Längd

48 artiklar

Sortera på
 1. Rak stav med kulor
  39,00 kr
 2. Piercingstav av titan
  99,00 kr
 3. Tungpiercing med valfri fräck text
  59,00 kr
 4. Tungstav i bioplast med glitterkulor
  29,00 kr
 5. Tungring av titan med sten
  99,00 kr
 6. Hållare till tungpiercing
  39,00 kr
 7. Rak stav av titan med invändig gänga
  99,00 kr
 8. Tungring med metallisk look
  39,00 kr
 9. Rak stav av färgad titan med invändig gänga
  139,00 kr
 10. Tungring av kirurgiskt stål med akrylkulor i olika färger
  39,00 kr
 11. Tungring i kirurgiskt stål i ditt färgval
  39,00 kr
 12. Tungring med färgade piller
  39,00 kr
 13. Tungpiercing retainer och gömmare
  29,00 kr
 14. Tungpiercing med klor runt sten
  79,00 kr
 15. Flexibel stav - perfekt för gravida
  79,00 kr
 16. Tungring med små hjärtan
  49,00 kr
 17. Självlysande tungpiercing med smiley
  39,00 kr
 18. Tungring med mjuk kula
  49,00 kr
 19. Rak stav av 14 karats guld
  689,00 kr
 20. Tungpiercing med opalsten
  49,00 kr
 21. Tungpiercing med stenbelagd hjärtformad kula
  119,00 kr
 22. Svart tungpiercing med stenar i olika färger
  49,00 kr
 23. Självlysande tungpiercingar i sex olika färger
  39,00 kr
 24. Guldpläterad tungpiercing med stenar i olika färger
  79,00 kr
 25. Barbell för tungan med färgade akrylkulor
  29,00 kr
 26. Tungpiercing med klo i hjärtsten
  79,00 kr
 27. Tungpiercing med rund cabochon Tungpiercing med rund cabochon -50%
  Tungpiercing med rund cabochon
  59,50 kr Så lågt som 119,00 kr -50%
 28. Rödguldspläterad tungpiercing med sten
  59,00 kr
 29. Tungring med glitterkula
  39,00 kr
 30. Tungsmycke av titan med glitterkulor
  59,00 kr
 31. Tungpiercing av titan med enfärgade akrylkulor
  59,00 kr
 32. Tungring med pärlkulor Tungring med pärlkulor -50%
  Tungring med pärlkulor
  39,50 kr Så lågt som 79,00 kr -50%
 33. Tungpiercing av ptfe i valfri färg
  39,00 kr
per sida

Tungpiercing

Visa att du är mer än man kan tro vid första ögonkastet med hjälp av en tungpiercing. Tungpiercingar syns bara lite snabbt när du pratar och är ett lekfullt sätt att få folk att märka dig. Vi har allt du behöver för att imponera med en tungpiercing, oavsett vilken design, storlek eller vilket material som passar dig. Vi erbjuder användarvänliga och stilsäkra alternativ såsom kirurgiskt stål och 14 kt. guld. Vi har även en snabb leverans som gör att du kommer ha dina smycken i din hand på nolltid.

Till skillnad från de flesta andra piercingtyper finns det inte så många olika placeringar. Tungans anatomi är trots allt väldigt simpel, och tungpiercingar sitter oftast mitt på tungan. Men den här piercingtypen behöver inte olika placeringar för att sticka ut. Bara idén av en tungpiercing visar vad du går för, att du vågar göra saker utöver det vanliga och vara helt och hållet dig själv.

TungpiercingTungpiercing

Tungpiercingar är något för alla och är ett utmärkt sätt att visa att du är unik. Från intensiv till busig, från glamorös till tuff – alla stilar är möjliga. Tungpiercingsmycken är oftast barbells, och vi har alla designer du kan tänka dig. Om du vill ha någonting minimalistiskt, så är en rak stav ett vanligt val. Om du vill ha lite mer glamour, men inte för mycket, så kan du testa en färgglad ädelsten. Upptäck alla olika typer av piercingar och se hur du kan ta din stil till en ny nivå med våra otroliga tungpiercingar.

Tungsmycken kan ibland kallas för tungring, trots att det inte är en ring. Men om du gillar cirkelformen så finns det vissa barbells som efterliknar det, som till exempel den här kulringen. Designer som den här ger en mer utsmyckad känsla och gör att du kan visa vem du är med ännu mer självförtroende när du hittar den stil som passar dig. Andra smycken är mer roliga, som den här pillerdesignen som gör att det ser ut som att du har ett piller på tungan. Så dina smycken behöver inte vara seriösa om du inte vill det!

Du kan även skaffa fler än en tungpiercing och kombinera olika smycken; kanske med matchande smycken eller två olika smycken för lite kontrast. Men kom ihåg att det inte finns så mycket plats, så det kan vara bättre att satsa på mindre designer. Utöver det är det bara fantasin som stoppar dig!

Upptäck alla överraskande möjligheter i vår kollektion. Du kommer garanterat att hitta någonting som passar dig och hjälper dig att stå ut och visa för världen vem du är.

Tung PiercingTung Piercing

Vanliga frågor

Vilken storlek på staven bör jag ha?

Standardtjockleken på staven är 1,6 mm, men längden varierar stort beroende på dina mått. Men när du tar din piercing är det bättre att börja med en längre stav, upp till 22 mm, så att det finns plats för svullnad. När piercingen är läkt kan du byta till en kortare stav och se vad som passar dig.

Hur rengör jag min tungpiercing?

En tungpiercing tar 3-5 månader att läka om du tar väl hand om den. I vanliga fall ska läkande piercingar inte röras för att undvika infektion, men det går inte riktigt i tungan. Du måste ju äta. Därför måste du vara noggrann med din munhygien så att din piercing kan läka. Använd antibakteriell munskölj utan alkohol (det är viktigt), efter varje måltid. Kom ihåg att vara extra noggrann under de första veckorna: ät inte stark eller sur mat (såsom citroner och apelsiner) och undvik att kyssas.

Piercing TungaPiercing Tunga

När kan jag byta min tungpiercing?

Läkande piercingar behöver mycket lugn och ro, så byt inte din piercing under läkeperioden. Det kan öka risken för infektion och att den läker ihop. Du måste ha tålamod, men det är alltid värt det.

TungpercingTungpercing

Finns det något syfte bakom tungpiercingar?

Intressant nog påstås det att tungpiercingar kan lugna ångest. Det finns många sådana teorier om piercingar, troligtvis eftersom att de liknar akupunktur. Däremot finns det inga bevis på att det faktiskt fungerar så vi rekommenderar inte att ta en tungpiercing som botemedel mot ångest eller andra hälsoproblem. Det enda vi vet säkert är att det är ett perfekt sätt att visa upp din personliga stil.

TungsmyckenTungsmycken