Tungpiercing i kirurgiskt stål med akrylkulor i olika färger

Tillgänglighet: I lager

39,00 SEK

Om du är allergiker bör du använda titan

Produktbeskrivning
Detaljer

Tungpiercing i kirurgiskt stål som finns med akrylkulor i många olika färger.

Akryl är inte lika hårt mot tänderna som expempelvis stålkulor är och är därför ett skonsammare material. Välj därför ett piercingsmycke med akrylkulor om du vill skona dina tänder och tandkött

Du kan välja mellan akrylkulor i följande färger till tungpiercingen:

  • Grön
  • Klar
  • Lila
  • Ljusblå
  • Rosa
  • Mörklila
  • Rosa
Mer information
Mer information
Varunummer Tongue-18
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Trådtjocklek 1.6 mm.
Trådtjocklek är måttet för ett smyckes tjocklek, som t.ex. tjockleken på en stav. Detta är viktigt att veta så att man vet vilken gänga som ska vara i de kulorna som man skruvar på. Trådtjockleken ska alltid passa i enlighet med piercinghålet och gängan på de kulorna som man skruvar på.
Längd 16 mm.
Längen på ett smycke mäts alltid fågelvägen från kula till kula. Det vill säga att en böjd stav inte mäts längs böjen utan i en rak linje från innersidan av kulorna.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Sekundärmaterial Akryl
Det är smycket är gjort av akryl, vilket är ett säkert plastmaterial som inte har någon som helst nickel i sig. Utöver detta innehåller det inte heller några andra farliga ämnen, så du behöver helt enkelt inte vara orolig.
Kulstorlek 6 mm.
Kuldiametern anger storleken på själva kulan. För tung- och navelpiercingar är standarden 5/6mm och labrets 2,5 - 4 mm. Ju mindre synlig man vill att ens piercing ska vara, desto mindre kuldiameter bör man välja. Kom även ihåg att välja korrekt trådtjocklek.
Bindkula 6 mm.
Kuldiametern anger storleken på själva kulan. För tung- och navelpiercingar är standarden 5/6mm och labrets 2,5 - 4 mm. Ju mindre synlig man vill att ens piercing ska vara, desto mindre kuldiameter bör man välja. Kom även ihåg att välja korrekt trådtjocklek.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Kundrecensioner (4)
NIIIIIIICE!!!!!!
Betyg
wow . sååå häftig ! Review by Teresa Clemens
sjukt smart
Betyg
Jag tycker att kulorna är sjukt smarta jag köpte en mörklila, rosa och grön - dom är jättehäftiga Review by Susie
Billigare blir det inte
Betyg
De är billiga, snygga och det är inga biverkningar! Låter kanske för bra för att vara sant - men det är det inte! Review by Stina
Kvalitet för billigt pris
Betyg
Du får ett läckert smycke som är bekvämt att använda.. har själv köpt en grön och den är lite fräck i färgen !! Review by Heidi
Skriv din egen recension
You're reviewing: Tungpiercing i kirurgiskt stål med akrylkulor i olika färger
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder