Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA

Näsa

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Färg på sten
Trådtjocklek
Ringdiameter

Artiklar 1-48 av 261

Sortera på
 1. Ring med dubbla sten
  109,00 kr
 2. Rund barbell med fasetterade kulor
  159,00 kr
 3. Näspiercing i olika designs och färger
  59,00 kr
 4. Nässkruv av titan med fäst sten
  119,00 kr
 5. Hästsko med kulor
  49,00 kr
 6. Septumpiercing med tvinnad design
  119,00 kr
 7. Nässkruv av titan
  79,00 kr
 8. Nässkruv i kirurgiskt stål med stenar i olika färger
  49,00 kr
 9. Näsring av titan
  59,00 kr
 10. Oändlig ring av titan med gångjärn
  139,00 kr
 11. Näsring av 14 karats guld
  429,00 kr
 12. Näspiercing i flera designs
  39,00 kr
 13. Oändlig ring med gångjärn i valfri färg
  99,00 kr
 14. Septumpiercing med kedja
  99,00 kr
 15. Ring med gänga och tvinnad tråd
  159,00 kr
 16. Hästsko med spikar
  49,00 kr
 17. Seamless ring i flera färger
  29,00 kr
 18. Hästsko av titan med invändig gänga
  99,00 kr
 19. Näspiercing av titan med sten
  79,00 kr
 20. Nässkruv av titan i flera designer
  89,00 kr
 21. Septumpiercing med opal och kedja
  189,00 kr
 22. Nässtav med sten
  29,00 kr
 23. Elegant ring i titan
  159,00 kr
 24. Liten näsring i valfri färg
  39,00 kr
 25. Hästsko av titan med spikar
  99,00 kr
 26. Hästsko med invändig gänga och rund sten
  109,00 kr
 27. Ring med gångjärn av titan med rad av stenar
  329,00 kr
 28. Stor hästsko
  49,00 kr
 29. Dubbel ring med gångjärn
  189,00 kr
 30. Nässkruv i flera designer
  29,00 kr
 31. Mattsvart hästsko med spikar
  59,00 kr
 32. Hästsko i titan
  99,00 kr
 33. Nässkruv med halvkula i flera färger
  29,00 kr
 34. Ring av titan med gångjärn och spikar
  159,00 kr
 35. Septumpiercing med mjuk stendekorerad V-form
  159,00 kr
 36. Stor hästsko med spikar i stål
  49,00 kr
 37. Enkel oändlig ring av titan
  49,00 kr
 38. Nässkruv av 14 karats guld med valfri design Nässkruv av 14 karats guld med valfri design -30%
  Nässkruv av 14 karats guld med valfri design
  258,30 kr Så lågt som 369,00 kr -30%
 39. Mattsvart hästsko
  49,00 kr
 40. Hästsko av färgad titan med invändig gänga
  149,00 kr
 41. Triangelformad ring i titan med gångjärn
  99,00 kr
 42. Tvinnad oändlig ring
  39,00 kr
 43. Segmentring med gångjärn och stor båge utåt
  189,00 kr
 44. Septumpiercing med labyrintdesign
  119,00 kr
 45. 14 karats guld nässkruv med sten
  369,00 kr
 46. Enkel septum retainer
  39,00 kr
 47. Trådlös ring med fast kula
  49,00 kr
Sida
per sida

Näspiercing

Välkommen till den underbara världen av näspiercingar! Här hittar du en massa underbara smycken att uttrycka dig med. Vårt breda utbud av nässmycken är som en skattkista som väntar på dig. Släpp loss och upptäck alla olika stilar. Du kommer garanterat att hitta det perfekta smycket för din personliga stil.

Ingenting får dig att synas så mycket som en näspiercing. Det är helt naturligt eftersom att den sitter mitt i ansiktet och kan inte annat än att dra uppmärksamhet till sig. Men den är inte alls för mycket, utan elegant och fin och får ditt ansikte att lysa upp. Upptäck alla möjligheter som finns med näspiercingar!

NäspiercingNäspiercing

Typer av näspiercingar

Vi särskiljer mellan tre typer av näspiercingar: näsborre, septum och bridgepiercing. Alla ger en konstnärlig look som lyser upp ansiktet. Vackra nässmycken markerar dina ansiktsdrag, särskilt läppar och ögon. Det kan enkelt ersätta smink eller hårstilar, då rätt typ av smycke i mitten av ansiktet tar hela din look och allt omkring dig till en ny nivå. Herregud, till och med dina kompisar kommer att se bättre ut när de står bredvid dig.

Alla tre näspiercingar har också sin egen charm. Näsborrepiercingen har funnits längst och har historiskt varit väldigt viktigt inom indisk tradition. Den sitter i en av näsborrarna och ger en charmig asymmetrisk look. Där kan du bära en näspiercingring som omringar näsborren, eller en söt labret för en mer diskret look. Båda är väldigt populära, och det är vanligt att se studs med glittrande stenar för en extra slående look. En näsborrepiercing slår aldrig fel. Du måste bara bestämma vilken näsborre du vill pierca, höger eller vänster. Katy Perry har sin i den högra näsborren, men Kesha i den vänstra - vilken tänker du satsa på?

Näspiercing RingNäspiercing Ring

Trots att dess historia är mindre känd så har septum verkligen blivit allt mer ikonisk. Det som är piercat är broskväggen mellan näsborrarna, där en näsring eller hästsko kan sitta för en symmetrisk look. Den här brukade kopplas till punk, eller tjurar (fast den sistnämnda kommer väl mer från tecknade filmer). Nu är däremot septum mycket mer populär, och personer med väldigt olika stilar har börjat bära den (har du sett hur snygg Zendaya är i sin?). Faktum är att den har blivit till en av de mer populära piercingtyperna. Septum passar vilken stil som helst och visar verkligen att du är trygg i den du är.

Sist men inte minst har vi bridgepiercingen som sitter vid näsryggen. Tekniskt sett kan man bära en näsring i piercingen, men den är definitivt gjord för barbells. Ändarna av staven sticker ut på sidan av näsan och ger en symmetrisk look, precis som septum, bara lite högre upp. Bridgepiercing sitter oftast precis mellan ögonen och är ett fantastiskt sätt att få ögonen att sticka ut.

Piercing NäsaPiercing Näsa

Som du ser finns det väldigt många olika sätt att dekorera näsan på och därför kan alla typer av smycken passa i näsan. Och vi har allt du letar efter. Vi satsar på att vara din favoritnäspiercingbutik, så vi har gjort vårt bästa för att göra din shoppingupplevelse oförglömlig. Vi uppfyller dina önskningar, oavsett vilken design, storlek, färg, eller vilket material du drömmer om. Klicka bara på de olika piercingtyperna och upptäck alla oändliga möjligheter.

Senaste trenderna inom näspiercingar

Näsborrepiercing är just nu mer älskad än någonsin, och det är kul att se hur kreativa folk kan bli med sina stilar. Till exempel har vi en hög näsborrepiercing, som sitter lite högre upp på näsborren än vanliga. Den positionen gör att ringar inte passar lika bra, men får studs att sticka ut lite extra.

Vissa experimenterar med flera näsborrepiercingar, och kanske bär en ring på ena sidan och en stud på andra sidan för en härlig balans. Eller till och med en ring på vardera sida. Släpp loss och upptäck vad du tycker om, skapa någonting unikt för dig.

En septum kan vara enkel och fin, men man kan även busa till det med till exempel en bokstavlig twist i ringens omkrets, några tuffa spikar eller bara en häftig form på ringen, såsom en .

Om du vill ha någonting mer storslaget, oavsett om det är för näsborren eller septum, så kan du ta en titt på vårt utbud för ännu mer slående smycken. Du kanske gillar den här , som vänder alla blickar mot en.

Näs PiercingNäs Piercing

Vanliga frågor: Hur man tar hand om näspiercingar

Vad är standardstorleken för näspiercingar?

För näsborren är standardtjockleken 0,8 mm både för ring och stud. För septum är det 1,2 mm. Det finns däremot ingen standard för längden på studs eller diametern på ringen då det beror helt och hållet på din anatomi.

Bridgepiercingsmycken är vanligtvist 1,6 mm tjock och 12-16 mm lång beroende på din anatomi. Storleken på smycket för näsborre eller septum beror helt enkelt på vad du vill ha, men det är viktigt att ditt bridgesmycke inte är för långt då det kan täcka ditt synfält.

Hur ont gör det att ta näspiercingar?

När det kommer till smärtskalan för näspiercingar så ligger en septum på ungefär 6 av 10. Så det gör lite ont men du klarar dig. Ännu mindre smärtsam är både näsborre– och bridgepiercingar som ligger på 2 av 10, det är ingenting att oroa sig för.

Hur lång tid tar det för en näspiercing att läka?

Läkeperioden varierar stort beroende på typ. Den längsta läketiden är definitivt näsborren som tar 6-12 månader att läka. Lite kortare är bridgepiercingen som tar 4-8 månader och för septum tar det endast 2-4 månader. De olika läketiderna kanske påverkar vilken du vill ha, men du borde verkligen bara satsa på den piercing som tilltalar dig mest.

Näspiercing SmyckeNäspiercing Smycke

Hur tar jag hand om min näspiercing medan den läker?

För det första bör du rengöra din piercing försiktigt varje dag. Vi rekommender två gånger per dag. Använd vatten och en skonsam tvål (som babytvål eller intimtvål) för en tvätt, och saltvattenlösning för den andra tvätten senare under dagen. Vatten och tvål rengör piercingen för att förhindra infektion medan saltvattenlösning rengör såret från vätskor.

För det andra bör du aldrig röra din piercing när den läker utöver när du rengör den, eller låta andra saker röra den, såsom kläder. Låt den vara för att inte riskera infektion eller irritation vilket förlänger läketiden.

Hur fort läker en näspiercing ihop?

Alla typer av piercingar blir lite mindre om du går utan smycken under längre perioder. Efter läkeperioden kommer de inte att läka ihop helt, men det kan bli svårt att sätta in smycken senare. Detta gäller särskilt näsborrepiercingen som läker ihop relativt snabbt. Din näsa är trots allt ett väldigt viktigt hål som tillåter luft att komma in i kroppen. Därför jobbar din kropp väldigt snabbt med att stänga igen den lilla “extra näsborren". En septum stänger inte igen sig lika fort, men det blir definitivt svårare att sätta in nya smycken och du kan behöva hjälp av en professionell piercare att sätta in nya smycken.