Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Curved Barbell Piercing Curved Barbell Piercing

Curved Barbell Piercing

Bläddra genom vårt stora utbud av trendiga böjda curved barbell piercings i olika längder och omkretsar

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Färg på sten
Trådtjocklek
Längd

43 artiklar

Sortera på
 1. Navelring av titan med hängande stenar i bezelfattning
  259,00 kr
 2. Navelring med marquise-stenar
  139,00 kr
 3. Böjd piercingstav med kulor
  39,00 kr
 4. Navelring med stenar och kedjor
  179,00 kr
 5. Böjd barbell gjord av titan med intern tråd och sten
  129,00 kr
 6. Böjd stav av titan med sten
  139,00 kr
 7. Böjd stav av titan
  79,00 kr
 8. Navelring med stor sten och söt blomma
  399,00 kr
 9. Böjd stav med sten
  49,00 kr
 10. Böjd stav med spikar i titan
  99,00 kr
 11. Navelring med baguette-stenar
  249,00 kr
 12. Navelring i titan med intern tråd
  149,00 kr
 13. Böjd stav med blomma av sten
  99,00 kr
 14. Böjd stav med metalliska kulor
  39,00 kr
 15. Böjd stav av 14 karats guld med sten
  889,00 kr
 16. Rödguldspläterad böjd stav
  59,00 kr
 17. Böjd piercingstav med spikar
  29,00 kr
 18. Genomskinlig böjd retainer
  29,00 kr
 19. Böjd stav med pärlkulor
  49,00 kr
 20. Böjd stav med hjärta av sten
  99,00 kr
 21. Böjd stav med stenkors
  99,00 kr
 22. Böjd stav med änglavingar och sten
  59,00 kr
 23. Böjd stav med centersten i flera färger
  99,00 kr
 24. Böjd stav med fjäril av sten
  99,00 kr
 25. Böjd stav med invändig gänga
  99,00 kr
 26. Stor böjd stav med gänga
  119,00 kr
 27. Böjd stav med invändig gänga och rund sten
  99,00 kr
 28. Böjd stav av titan med invändig gänga
  99,00 kr
 29. Böjd stav med fyrkantig sten
  99,00 kr
 30. Guldpläterad böjd stav med spikar
  49,00 kr
 31. Mattsvart böjd stav
  59,00 kr
 32. Mattsvart böjd stav med spikar
  59,00 kr
 33. Mattsvart böjd stav med stenar
  79,00 kr
 34. Böjd stav med stenar av 14 karats guld
  829,00 kr
 35. Böjd stav av 14 karats guld
  819,00 kr
 36. Böjd babrbell med rosaguld stenar
  69,00 kr
 37. Guldpläterad böjd stav med stenar
  99,00 kr
 38. Böjd ptfe stav i många färger
  29,00 kr
 39. Svart böjd stav med spikar Svart böjd stav med spikar -50%
  Svart böjd stav med spikar
  49,50 kr Så lågt som 99,00 kr -50%
 40. Flerfärgad böjd stav med spikar
  59,00 kr
per sida

Böjd barbell

En av de mest igenkännbara smyckena måste nog vara böjda barbells. De har en lätt halvmåneform vilket skiljer dem från raka barbells och ringar. Kolla in vår kollektion och upptäck de böjda barbells som passar dig bäst, tillverkade av högkvalitativa material som titan, kirurgiskt stål eller 14k guld. Hitta dina nya favoriter och njut av nya smycken inom kort tack vare vår snabba leverans!

En böjd barbell består av en lätt böjd stång med en dekorativ del i ena änden och en kula i den andra som enkelt skruvas av när du ska sätta på eller ta av smycket. Denna stängningsmekanism är otroligt lätt att använda, och den böjda designen gör att den passar på många kroppsdelar där en rak barbell inte kan sitta.

En av de vanligaste placeringarna för en böjd barbell är nog navelpiercingar eftersom att den följer kroppsformen perfekt. Dessa stavar (oftast kallade för ringar) har en stor och en liten ände. I en vanlig navelpiercing sitter smycket ovanför naveln med den dekorativa änden längst ned. Men om du har en omvänd navelpiercing så sitter smycket nedanför naveln med den stora delen ovan. Många stavar har glittrande hängen för att verkligen visa upp piercingen. Vi har till och med PTFE-stavar som följer kroppens förändringar under graviditet. Ingenting skriker självförtroende som en vacker barbell i naveln.

Curved Barbell PiercingCurved Barbell Piercing

En annan populär placering för böjda barbells är ögonbrynet. Där sitter dekorationen på sidan av ansiktet för en elegant look som drar uppmärksamhet till sig. Därför krävs inte så storslagna designer, utan en mer diskret design som svarta spikar kan fortfarande ge den effekt du vill. Eftersom att ditt ansikte rör sig dagligen kan du överväga ett flexibelt smycke för färre irritationer, beroende på dina ansiktsdrag och din smak.

Böjda barbells passar öronpiercingar som rook eller daith. Mindre vanligt, men lika fint. Du kan bära dem i tragus eller helix om du vill det. Den här smyckestypen är väldigt mångsidig vilket gör att du kan experimentera med så många placeringar och storlekar du vill. Om du har flera piercingar så kan du testa ett par eleganta ädelstenar i daith för att komplementera din piercing i örsnibben – eller någon annan kombination som du vill testa.

Böjd BarbellBöjd Barbell

Vissa läppiercingar har två synliga hål i en vertikal linje vilket gör dem perfekta för böjda barbellpiercingar. Vissa läppar passar bättre med labret eller ring, men en böjd barbell med vackra reflexkulor passar dig om du har en vertikal labretpiercing. Hur som helst så vet vi att du kommer att rocka det.

Sist men inte minst får vi inte glömma att de flesta intimpiercingar använder böjda barbellsmycken, vilket visar att den här typ av smycke är full av överraskningar.

Med så många olika placeringar har du med störst sannolikhet en piercing som kan bära ett böjt barbellsmycke. Och du kan bestämma vilken stil du vill ha helt själv. Vårt utbud består av oändligt många individuella designer att välja från. Oavsett om du vill ha någonting diskret eller mer glittrigt och elegant, så har vi precis det du behöver för att ta din stil till nästa nivå.

Bläddra bland alla möjligheter och välj ditt smycke idag!

Curved BarbellCurved Barbell

Vanligt frågor

Vilken storlek ska jag välja på min böjda barbell?

Eftersom att det finns så många olika typer av böjda barbells så varierar storleken stort. Detta gäller främst längden som kan variera mellan 6 och 12 mm. När det gäller tjocklek är de flesta böjda barbells 1,2 mm eller 1,6 mm. Om du är osäker på vad som är bäst för just din piercing så kan du fråga din piercare om råd.

Hur mycket väger en böjd barbell?

Böjda barbells är inte tyngre än raka barbells eller andra piercingsmycken. Det beror förstås mycket på material och storlek. Titan är ett lätt material, medan guld eller kirurgiskt stål är lite tyngre. Men de är hursomhelst relativt lätta, även om du satsar på en ovanligt tjock böjd barbell. Den gör looken mer vågad men är fortfarande lika bekväm. Dessa barbells är trots allt för mode, inte tyngdlyftning.

Böjd Barbell PiercingBöjd Barbell Piercing

Var kan jag bära en böjd barbell?

Våra böjda barbells finns i olika designer och storlekar, så du kommer garanterat att hitta något som passar dig oavsett om din piercing är i örat, näsan, läppen, ögonbrynet, naveln – eller till och med i tungan eller bröstvårtan. Vi satsar på mångsidighet och den här piercingen passar nästan allt. Och om du inte alltid vill dra uppmärksamheten till dig med en piercing så kan du alltid växla till en retainer.

Böjda Barbell SmyckenBöjda Barbell Smycken

Hur tar jag av en böjd barbell?

Böjda barbellsmycken är väldigt enkla att ta av och på. Allt du behöver göra är att skruva loss kulan i ena änden av barbellen, sätta i eller ta av piercingen och sedan skruva tillbaka kulan. Det är allt. De flesta av våra smycken har en invändig tråd, vilket innebär att låsningen inte skadar din hud när smyckena passerar genom piercingen – så att du bekvämt kan anpassa din look och byta smycke när du vill.