Inspiration till din nya stil

Upp till 25 % rabatt - Nya smycken till salu

Inspiration till din nya stil

KÖP 2, BETALA FÖR 1

Ett nytt erbjudande varje dag

JANUARI-REA
100 dagar retur
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 39 KR. GRATIS ÖVER 299 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Böjd stav av titan med invändig gänga-20%

103,20 kr Så lågt som 129,00 kr -20%
I lager

Om din piercing riktigt ska synas med ett nytt smycke i stilig design så borde du kolla in denna snygga böjda stav. Staven är gjord i ren tita, vilket är det absolut renaste materialet som du kan sätta i din piercing. Titan är t.ex. 100% nickelfritt och används också i kirurgiska sammanhang just på grund av renhetsgraden. Den är dessutom galet slitstark och håller sig snygg under långt tid.

Det här smycket finns i många olika storlekar, både när det gäller tjock och längd. På så sätt kan du själv skräddarsy ditt smycke så att det passa just dig och dina behov perfekt. En böjd stav kan användas i flera olika piercingar boernde på dess storlek. I mindre storlekar kommer den expempelvis passa riktigt bra i en ögonbrynspiercing, medan de större storlekarna är perfekta till bröst- och intimpiercing. Det är dock endast fantasin - och såklart storleken på din piercing - som sätter gränserna!

Staven är dessutom försedd med en invändig skruvgänga som är riktigt praktisk när smycket ska tas ut och sättas i. Det betyder nämligen att din hud aldrig kommer i kontakt med själva skruvdelen, så du behöver inte oroa dig för några rivor eller sår.

Detaljer
NamnBöjd stav av titan med invändig gänga
SKUBanana-73
Kampanj-20%
LåstypInvändig tråd
TypBöjd stav
PlaceringÖgonbryn, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Bridge, Vertical labret, Isabella, Fourchette, Klitoris huva, Albertina, Dydoe, Frenum, Hafada, Lorum, Bröstvårta
MaterialTitan
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Böjd stav av titan med invändig gänga
Ditt betyg
Böjd stav av titan med invändig gänga