Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Färg på sten

42 artiklar

Sortera på
 1. Dermal i flera färger med sten
  69,00 kr
 2. Dermal topp i olika färger
  79,00 kr
 3. Dermal med stor sten
  69,00 kr
 4. Rund dermal skiva
  49,00 kr
 5. Dermal av 14 karat guld med flätat mönster och sten
  519,00 kr
 6. Blomma av 14 karat guld med sju stenar i center som dermal fäste
  469,00 kr
 7. Abstrakt dermal av 14 karat guld med sten Abstrakt dermal av 14 karat guld med sten -30%
  Abstrakt dermal av 14 karat guld med sten
  370,30 kr Så lågt som 529,00 kr -30%
 8. Dermal med stjärnfall
  79,00 kr
 9. Blommor som dermal fäste med blad av sten och centersten
  139,00 kr
 10. Dermal med stjärna och sten
  99,00 kr
 11. Dermal av 14 karats guld med sten
  429,00 kr
 12. Kupolformad dermal av 14 karats guld Kupolformad dermal av 14 karats guld -30%
  Kupolformad dermal av 14 karats guld
  370,30 kr Så lågt som 529,00 kr -30%
 13. Rund dermal med slipat mittensten i flera färger
  119,00 kr
 14. Dermal av 14 karat guld med stendekorerad blomma
  749,00 kr
 15. 45 grader surface bar med platta skivor
  59,00 kr
 16. 90° surface bar med platta skivor
  59,00 kr
 17. Blommor som dermal fäste med mittensten i flera färger
  99,00 kr
 18. Dermal av 14 karat guld med stendekorerad kupol
  619,00 kr
 19. Dermal formad som stendekorerad ros Dermal formad som stendekorerad ros -50%
  Dermal formad som stendekorerad ros
  94,50 kr Så lågt som 189,00 kr -50%
 20. Dermal formad som en blomma med droppformade stenar som blad
  99,00 kr
 21. Dermal fäste med olika stentyper
  69,00 kr
 22. Dermal formad som biohazard symbol med sten
  99,00 kr
 23. Dermal formad som sol med sten
  99,00 kr
 24. Rund dermal fäste bas av titan
  149,00 kr
 25. Platt surface bar av titan
  99,00 kr
 26. Dermal anchor paket med basar och toppar
  5749,00 kr
 27. Retainer til dermal ankare Retainer til dermal ankare -50%
  Retainer til dermal ankare
  19,50 kr Så lågt som 39,00 kr -50%
 28. Dermal ankare med stenar och blomma
  79,00 kr
 29. Dermal av 14 karats guld med opalsten Dermal av 14 karats guld med opalsten -30%
  Dermal av 14 karats guld med opalsten
  384,30 kr Så lågt som 549,00 kr -30%
 30. Dermal ankare i titan med sten
  119,00 kr
 31. Platt dermal ankare med opalsten
  79,00 kr
 32. Kula till dermal ankare med många stenar Kula till dermal ankare med många stenar -50%
  Kula till dermal ankare med många stenar
  74,50 kr Så lågt som 149,00 kr -50%
 33. Skin anchor med sten
  59,00 kr
 34. Dermal ankare spik
  69,00 kr
 35. Dermal med halvkula Dermal med halvkula -50%
  Dermal med halvkula
  59,50 kr Så lågt som 119,00 kr -50%
per sida

Dermalpiercing

Dermalpiercing kan vara en av de mest mångsidiga piercingarna och de låter dig verkligen visa upp din stil. Dermalsmycken är designade för att se fantastiska ut oavsett var din piercing sitter, och vi har ett stort utbud av smycken. Du kan välja precis vilken look, storlek och vilket material du vill, inklusive kirurgiskt stål och 14 kt guld. Det finns så många alternativ att testa och med vår snabba leverans har du dina smycken i handen på nolltid. När du hittar rätt smycke för dig så kommer du att känna dig som en ny version av dig själv.

En dermalpiercing är en piercing i huden och kallas även för “microdermal piercing” eller “one-point piercing”. Till skillnad från andra piercingtyper, som en öronpiercing, går inte en dermal genom brosk eller någon annan del av anatomin. Den sitter helt enkelt bara i huden - varav namnet “one-point”. Det innebär att du kan skaffa en dermalpiercing nästan var som helst på din kropp, till och med på kroppsdelar som är svåra att pierca. Det ger dig ett oändligt val av placeringar för att uttrycka din personlighet. Det kan vara en piercing som sticker ut, eller en mer privat piercing som din partner kan uppskatta, eller någonting däremellan. Det är helt upp till dig!

Piercing DermalPiercing Dermal

Några populära placeringar för dermalpiercingar är alla olika ställen på bröstet. Det finns många alternativ, som en söt fjäril under nyckelbenen eller en piercing på bröstbenet. Ryggen och nacken har precis lika många möjligheter, och hela din överkropp är som en kanvas där du kan släppa lös din kreativitet. Det är särskilt sant om du har flera dermalpiercingar, det blir som en personlig stjärnbild på din hud.

Det finns väldigt många piercingar för ansiktet, såsom näsa och läppar, men du kan även skaffa en dermalpiercing på din panna eller kind om du vill att dina smycken inte sitter vid något specifikt ansiktsdrag. På så vis kommer ditt smycke till liv av sig själv och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet. Det finns även folk som bär dermalsmycken på sina armar och händer, vilket är en otrolig touch till alla stilar. Detsamma gäller ben eller höfter, vilket verkligen visar upp din självsäkerhet. Dermalpiercingar får dig att känna dig enad med din kropp och ökar din självkänsla, även om de inte alltid är synliga för andra.

Dermal PiercingDermal Piercing

Eftersom att dermalpiercingar kan vara placerade var som helst så kan de lätt dra uppmärksamhet till dig om du väljer rätt smycke. En snurrig tribal design eller en vacker opalsten är både charmigt och överraskande, oavsett om det är på din hand, din nacke eller ditt lår. Men du kan även satsa på en diskret och elegant design såsom en minimalistisk platta. Och självklart har vi även läckra smycken såsom baksidan av en patron som visar upp din humor och avslappnade stil.

Du kan alltså både välja placeringen av din dermalpiercing helt fritt och välja ett smycke som verkligen visar vem du är. Det finns så många möjligheter. Det enda du behöver göra är att vara dig själv och ta en titt på vår kollektion för att hitta ditt nya favoritsmycke och ta din stil till nästa nivå. Vad väntar du på?

Dermal SmyckenDermal Smycken

FAQ

Hur rengör man en dermalpiercing?

Under hela läkeperioden måste du rengöra din dermalpiercing två gånger per dag. En gång med vatten och en gång med en saltvattenlösning. Tvålen rengör såret och förhindrar infektion, och saltet rengör såret från överblivna vätskor vilket snabbar på läketiden. Det är viktigt att du inte rör piercingen när du inte rengör den, eller lägger vikt på den som till exempel med tajta kläder.

Det är svårt att säga hur lång läketiden är då det beror väldigt mycket på placeringen, men kroppsdelar som rör sig ofta kommer att ta längre tid att läka eftersom att de irriteras hela tiden. Hur som helst är det viktigt att du tar hand om din piercing och har tålamod - det är alltid värt det.

Dermal Piercing SmyckeDermal Piercing Smycke

Hur byter man dermalpiercing?

De flesta dermalpiercingar kallas dermal anchor, vilket är en bas som sitter under huden. Basen är trådad vilket gör att du kan skruva på och av smyckade toppar. Det är en otroligt säker typ av piercing som kräver verktyg för att byta smycke: en tång för att hålla plattan på plats och en annan tång för att skruva på och av toppen. Det är väldigt lätt att använda dessa verktyg. Däremot kan inte alla dermalsmycken bytas ut. En så kallad skindiver är en typ av smycke som består av endast en del vilket gör att toppen inte kan bytas ut.

Någonting som kan blandas ihop med en dermal är en surface barbell, vilket är en stav som placeras under huden med två synliga toppar. De finns tillgängliga med tråd så att du kan välja vilken design du vill på topparna.

Hur tar man en dermalpiercing?

Piercaren använder en nål för att göra ett litet hål i huden för dermalsmycket. Huden är otroligt flexibel vilket gör att smycket kan få plats under trots att basen är större än hålet som håller den på plats. Dermal anchor är perforerad vilket gör att vävnaden växer ihop genom hålen så att plattan sitter fast i huden.

Den här piercingen påverkar endast huden, medan andra piercingar, som en öronpiercing, gör hål rakt igenom örat. Dermala piercingar har bara en enda öppning, vilket gör dem unika. Undantaget är en barbell vars två ändar är synliga ovanför ytan genom separata hål.

Dermal SmyckeDermal Smycke

Är dermalpiercingar säkra?

Det finns en risk att din kropp stöter bort piercingen, särskilt om kroppsdelen rör på sig för mycket eller om piercingen är för djup. Men du ska inte vara orolig om det händer, det innebär endast att din kropp kommer att trycka ut den, då bör du ta ut den för att undvika ärr. Det är inte farligt, men det kommer göra det svårt eller omöjligt för dig att skaffa en dermalpiercing just där. Men låt inte det krossa dina drömmar - testa en annan placering. Tillsut kommer det att fungera. Rådfråga din piercare för mer råd.