Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Dermal med stor sten

69,00 kr
I lager

Här ser du en härlig och enkel dermal topp som finns i så många olika färger och storlekar att det nästan är omöjligt att inte att hitta en som passar till alla slags behov.

Dermals kan sitta på alla olika ställen på kroppen. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränsen. Men placeringen av en dermal har ofta en avgörande betydelse med tanke på storleken på smycket. Dermals till din töjning bör inte vara så pass stora att de fastnar i din töjning eller gör att det går sönder. Här kan det vara en fördel att välja en diskret storlek som t.ex. modellen på 3 mm. Ibland kan dermals också sitta på ställen där den verkligen gärna får synas väl och vara så stor som möjligt och då kan du välja att gå upp till en 4 eller 5 mm. dermal istället. Observera dock att denna dermal sitter lite högre än andra dermals.

Denna dermal är tillverkat av rent kirurgiskt stål och finns i nio vidunderliga färger som varierar från klassisk klar färg, feminina pasteller, klara pangfärger och helt ända till kolsvart. Spendera lite tid på att överväga ditt val av stenfärg då detta smycke har ett väldigt varierat utseende beroende på vilken modell du väljer.

Och om du är osäker på vad du ska välja så är det naturligtvis endast toppen du betalar för eftersom själva basen under huden inte följer med.

Detaljer
NamnDermal med stor sten
SKUDermal-24
Trådtjocklek1.2 mm (Passar till 1.6 mm dermals)
TypDermal top
PlaceringAnti-ögonbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Bröstbenet, Klyvning, Höfter, Christina/Venus, Dermal
MaterialKirurgiskt stål
FärgBlank
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Dermal med stor sten
Ditt betyg
Dermal med stor sten