Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Hästskopiercing Hästskopiercing

Hästskopiercing

Lyft din stil med nya hästskopiercingar: kulor, taggar, ringar och olika storlekar/färger

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Färg på sten
Trådtjocklek
Ringdiameter

29 artiklar

Sortera på
 1. Rund barbell med fasetterade kulor
  159,00 kr
 2. Hästsko av titan med invändig gänga
  99,00 kr
 3. Hästsko av titan med spikar
  99,00 kr
 4. Hästsko med kulor
  49,00 kr
 5. Hästsko med spikar
  49,00 kr
 6. Hästsko med invändig gänga och rund sten
  109,00 kr
 7. Mattsvart hästsko med spikar
  59,00 kr
 8. Mattsvart hästsko
  49,00 kr
 9. Hästsko i titan
  99,00 kr
 10. Rund barbell i 14k guld
  1169,00 kr
 11. Hästsko av färgad titan med invändig gänga
  149,00 kr
 12. Stor hästsko med spikar i stål
  49,00 kr
 13. Stor hästsko
  49,00 kr
 14. Hästsko av akryl med glitterkulor
  39,00 kr
 15. Hästsko av självlysande akryl
  39,00 kr
 16. Hästsko med tvinnad tråd
  49,00 kr
 17. Twisterring i häftiga färger
  49,00 kr
 18. Hästskor med självlysande kulor
  59,00 kr
 19. Stor hästsko med invändig skruvgänga
  69,00 kr
 20. Hästsko med glimmerkulor
  39,00 kr
 21. Hästsko av akryl
  99,00 kr
 22. Stor hästsko med spikar i flera färger
  99,00 kr
 23. Hästsko med stänkfläckar och färgspel
  49,00 kr
 24. Hästsko med opalsten
  189,00 kr
 25. Stor twisterring
  169,00 kr
 26. Hästsko med metalliska kulor
  39,00 kr
 27. Stor hästsko i flera färger
  99,00 kr
per sida

Hästskopiercing

Hästskon är en rolig och unik version av en piercingring som är perfekt för dig som vill testa någonting nytt. Bläddra igenom vår kollektion av hästringar för att hitta det du letar efter. Vi har smycken i olika storlekar och material, som titan och kirurgiskt stål. Dessutom har vi flera häftiga designer. Uppdatera din smyckessamling nu!

Hästskor är precis som vanliga piercingringar, förutom att de inte är helt stängda. Som namnet föreslår finns det ett hål i omkretsen vilket ger en helt annan look än vanliga ringar. Den här smyckestypen kallas även runda barbells, eftersom att de ser ut som en barbell som har blivit böjd till en ring. Precis som andra barbells har hästskon två dekorativa ändar.

Den vanligaste designen har två kulor för en elegant look, och andra är mer invecklade. Nästan lika vanligt som kulor är spikar, men du kanske vill ha någonting mer fancy som färgglada akrylkulor. Välj det som passar dig bäst.

Hästskor PiercingsmyckenHästskor Piercingsmycken

Hästskopiercingar passar i samma placeringar som vanliga piercingringar: septum, ögonbryn, navel, bröstvårta, läpp och öronpiercingar – till och med några intimpiercingar. Så om du har någon typ av piercing är chansen stor att en hästsko kan lyfta din look.

Den vanligaste typen av placering för hästskor är septum. Att ha en fin dekoration hängandes från vardera näsborre ger en stark look som verkligen visar upp din piercing. Du får dubbelt så mycket självförtroende bara med en simpel design. Om du redan rockar en septumpiercing så bör du fundera på att testa en hästsko.

En otrolig variant kallas för twisterring, vars spiralform drar till sig ännu mer uppmärksamhet. Den fungerar bäst i ögonbryn, läpp eller navel då de får bäst plats med smycket.

Hästsko RingHästsko Ring

En annan typ av hästsko står ut bara för att den är mycket större. Även om du tekniskt sett kan bära den i vilken piercing som helst så länge den passar, är den här idealisk som vikt för en piercing som sträcker sig i öronen. Den här typen av vikter töjer ut hålet genom att dra ner örsnibben för att skapa ett mer avlångt hål. Detta är perfekt för dig om du vill ha ett mer avlångt hål.

Piercing HästskoPiercing Hästsko

Eftersom att hästskosmycken tekniskt sett är extremt böjda barbells så fungerar låsmekanismen på samma sätt som för barbells. Det vanligaste är att en av de dekorativa ändarna kan skruvas av så att staven kan skjutas in i hålet. Sedan skruvas den tillbaka. Lätt va? Dessutom har de flesta av våra smycken en invändig tråd så att endast utsidan rör huden. Utvändiga trådar kan skada hudvävnaden och piercingen.

Oavsett vilken typ av piercing du har, kan du testa en hästsko idag och hitta nya sätt att uttrycka dig på. Vad väntar du på?

Hästsko SmyckeHästsko Smycke

Vilken typ av hästsko passar min piercing?

Det finns två klassiska former för hästskor: en rund barbell och en twisterring. Men låt dig inte luras. Hästskor är otroligt mångsidiga när det kommer till designer då deras dekorativa ändar finns i oändliga färger. Så ta en titt och upptäck dina nya favoriter.

I vilka piercingar kan jag bära en hästsko?

De flesta piercingar som är lämpliga för ringsmycken passar utmärkt med en hästsko, inklusive navel, bröstvårta, läppar och öronpiercingar. Ett av de mest älskade alternativen är dock förmodligen septum, och eftersom att hästskon är öppen så ger den en dubbel effekt jämfört med en vanlig ring. En twisterring är inte lämpad för en septum, men den passar perfekt för en ögonbryns-, läpp- eller navelpiercing där det finns plats för en iögonfallande spiral.

Hästsko Piercing SmyckenHästsko Piercing Smycken

Hur öppnas en hästsko?

Låsmekanismen på de flesta hästskor fungerar på samma sätt som de flesta barbells. Ena änden kan skruvas av och på så att stången enkelt kan tas på eller av från din piercing. Så enkelt är det!

Hur rengör jag en hästsko?

Använd en torr mikrofiberduk utan alkohol eller andra kemikalier (alltså inte en trasa för att polera silver). Torka av dina smycken överallt, kom åt alla vrår och var alltid försiktig. Regelbunden rengöring håller dina smycken i gott skick, och så länge du tar väl hand om dem så håller de länge.