Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Hästsko med kulor

49,00 kr

Välj din önskade färg och dina mått nedan och beställ idag!

I lager

En hästsko kallas också för en horseshoe och kan användas till i stort sett alla piercingar som t.ex. i öronpiercingar, tragus piercingar, näspiercingar, läppiercingar, ögonbrynspiercingar, bröstpiercingar osv.

Dessa piercingsmycken är alla gjorda av äkta kirurgiskt stål som är ett fantastismt material. Kirurgiskt stål frisätter nämligen ingen nickel och överenstämmer alla EU's regler för piercingsmycke. De färgade modeller har alla fått deras vackra plateringer med hjälp av en process som kallas en anodisering. Den enda undantagelsen är den blanka och guldtitanpläterade modellen.

Den blanka version är bara höjpoleret kirurgiskt stål som inte har plätering. Väljer du modellen med guldpläteringen, får du ett smycke som är gjort av rent kirurgiskt stål och är pläterat med 14 karat bladguld.

Du väljer själv vilka mått ditt önskade piericngsmycke ska ha och det är nästan endast din egen fantasi som sätter gränserna för i vilka piercingar detta smycke kan användas.

Detaljer
NamnHästsko med kulor
SKUHorseshoe-28
LåstypUtvändig tråd
TypHästsko
PlaceringÖrsnibb, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Näsborre, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris huva, Bröstvårta
MaterialKirurgiskt stål
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Hästsko med kulor
Ditt betyg
Hästsko med kulor