Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Mattsvart hästsko med spikar

59,00 kr
I lager

Ibland vill man gärna ha en look med lite mer "edge" i sina piercingsmycken än den vanliga blanka stålfärgen - och det är just vad du får med denna superläckra hästsko. Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål men har fått en riktigt snygg ytbehandling i en matt svart färg. Den svarta färgen ger en skarpare kontrast till din hud än den blanka stålen gör och gör därför också att detta smycke blir något extra utav en uppmärksamhetsfångare.

Hästsko kan med fördel användas till flera olika typer av percingar. Den mattsvarta hästskon kommer att t.ex. se riktigt snygg ut i antingen en ögonbrynspiercing eller en läppiercing, men kan också användas i örat, bröst eller intimpiercingar. Det finns många möjligheter - det är nästan endast fantasin som sätter gränsen för användningen av detta smycke.

Du kan välja denna hästsko i två olika trådtjocklekar samt från 6 - 12 mm. i diameter, allt beroende på där du önskar att använda smycke till.

Detaljer
NamnMattsvart hästsko med spikar
SKUHorseshoe-37
LåstypUtvändig tråd
TypHästsko
PlaceringÖrsnibb, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Bröstvårta
MaterialKirurgiskt stål
FärgSvart
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Mattsvart hästsko med spikar
Ditt betyg
Mattsvart hästsko med spikar