Om Bodymod

Laddar...

Bodymod är en av de snabbt växande smyckesföretag i Europa och expanderar snabbt i hela världen. Vi började vår resa i Danmark 2005. Vi höll i mässor och ett online forum för att skapa en transparent gemenskap för både professionella och människor som älskar att uttrycka sig själva genom att dekorera sina kroppar.

Vår passion för piercingsmycken och det ökade intresset drev oss att fokusera på online shopping med piercingar av hög kvalitet. Fem år senare så föddes Bodymod webshop.

Vår historia

Bodymod som återförsäljare lanserades i södra Danmark den 18:e januari 2010. Våra två grundare, Janus och Jeppe, hade lagt ner mycket arbete på att bygga upp företaget innan dess. De mixade orden "Body" och "Modification" för att uttrycka deras passion att kunna dekorera våra kroppar som vi vill, och Bodymod föddes. När de första beställningarna kom in samma morgon så blev de överlyckliga. Flera år har gått och Bodymod är nu ett etablerat företag som finns i flera länder globalt och på mer än 20 språk, svenska inkluderat.

Bodymods resa började i ett litet rum som en online community. Från detta lilla rum så ledde denna resa till en större lägenhet och sen en ännu större källare och senare till ett riktigt kontor och lager. Idag är företaget delat för logistiska och administrativa skäl, lagret är i Tyskland och administrativa uppgifter hanteras i Malta. Förutom dessa två platser så har vi människor från hela världen som arbetar med oss.

Vad Vi Står För

Vi på Bodymod värderar acceptans, självuttryck, mångfald, modighet, empati och originalitet. Vi tror på att världen skulle vara en mycket bättre plats om människor accepterade varandra mer och värderade varandras unikhet. Vi står för jämlikhet och vi vill inspirera andra att vara sig själva och uttrycka sig själva på vilket sätt de vill. Vare sig det är med en tatuering, piercingsmycken, smink, mode eller någon annan konstform.

Vi inspirerar människor att uttrycka vem de är.

Vårt team

Vårt team är det som gör märket fantastiskt. På Bodymod är vi passionerade av det vi gör, vi är öppna för nya idéer och mycket kommunikativa vid problemlösning. Vi tror på synergier. Vårt team finns i hela världen. Vissa av våra anställda stärker teamet från Malta till Hong Kong, eller Sverige till Portugal. Vi menar det när vi säger att världen är vårt hem.

Vårt engagemang

När det kommer till piercing smycken så gillar vi att trycka gränserna. Vi erbjuder flera unika designs och många material av hög kvalitet (titan, kirurgiskt stål, 14K guld, organisk material etc.) Vi strävar efter att kunna erbjuda människor från alla samhällsskikt. När du kikar igenom vår hemsida kommer du hitta det perfekta smycket som du kan dekorera dig själv med från topp till tå.

Vårt största mål är att kunna erbjuda den bästa kundservicen och smycken av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Vi garanterar dig:

  • Fantastiskt kundtjänst
  • Minskat kolavtryck
  • Säkra betalningar
  • Trygga leveranser

Tack för att du har valt oss, happy browsing!