• 30 dagars returrätt
    Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
  • Gratis frakt
    Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Om BodyMod.se

Först vill vi gärna säga tusen tack för att du tog dig tid tatt läsa lite om vår historia, vad vi gör and varför vi gör det. Utan dig som gäst på vår hemsida skulle det inte finnas någon hemsida.

Varför namnet BodyMod.se?

När beslutet togs att skapa en butik på nätet var det inte någon vidare diskussion. Namnet skulle vara BodyMod.se eftersom att webbutiken tillhör Danmarks största webbportal för alla som älskar kroppsutsmyckning; BodyMod.dk.

BodyMod.se är därmed en del av en stor and öppen gemenskap och tanken var att skapa en skandinavisk affär med snabb leverans, låga priser och en femstjärnig kundservice. Nätbutiken skulle i första hand vara för BodyMod.dk användare, men idag har webbutiken vuxit betydligt större och tillgodoser alla som har ett intresse av piercing och töjning.

Hur gammalt är BodyMod.se?

I skrivande stund har BodyMod.se fyllt sex år. Första gången webbutiken lanserades var den 18:e januari 2010. Det var en dag som vi innan lanseringen hade sett mycket fram emot. Och vi hade inte minst också arbetat hårt för att uppnå vår deadline. Så när den första ordern rullade in redan runt middagstid den 18:e januari var det till stor glädje. Vid den tiden hade nätbutiken fysisk miljö men var spridd över Fredericia, Augustenborg och Sønderborg i Danmark

Här är vi idag

När vi började fanns det tre partner i projektet. Idag, år 2016, finns det kvar två stycken och webbutiken är nu 100% fokuserad på att leverera kroppsutsmyckningar på nätet. Innan dess var vi kort intresserade av att arrangera Tattoo Conventions och ha fysiska piercingstudier. Idag har vi tillåtit andra att ta hand om att ordna stora tatuering- och piercingmässor, men BodyMod.dk är ständigt sponsor på de två största mässorna i Danmark. Den fysiska piercingstudion såldes och det ursprungliga företaget som äger BodyMod.dk (Webforums Online) har blivit uppköpt av moderbolaget Blue Monkeys In Space ApS.

Vilka blå apor är det då, tänker du kanske? Namnet på företaget bakom BodyMod.se är Blue Monkeys In Space ApS och det kom vi helt enkel på för att vi inte skulle kalla företaget för BMS ApS (för BodyMod Shop), samt eftersom Dem blå aporna helt enkelt är roligare!

Så ifall du trodde att vi hade förlorat all känsla för humor måste du nog tänka om. BodyMod.se kör idag från Augustenborg, Danmark, i ett litet kontor ute i ett grönt område. Här finns inte många anställda men vi har en hel del roligt och och det är ett nöje att varje dag arbeta med människor som också älskar piercingar and töjning :) BodyMod.se är idag en fullblodad webbutik med allt vad det innebär. Bland annat har vi 5/5 stjärnor på Trustpilot, godkännande av NETS/Bambora och Klarna, live-kundsupport via telefon och e-post samt flera tusen olika piercingsmycken.

Syftet med BodyMod.se

Syftet är allt för lätt att ljuga om på internet idag i våra ögon. Även om betalningar via kreditkort, PayPal och Klarna ger en stor säkerhet så finns det alltid en chans för dålig kvalitet, bråkig/obefintlig kundservice, långa leveranstider, skadade produkter osv..

Så är inte BodyMod.se och vi har aldrig varit så - och kommer heller aldrig att vara så. 

Bra service, snabb leverans och bra priser

Även om vi i Skandinavien lever under en tung skattebörda så betyder det inte att vi inte kan leverera en bra service, snabba leveranser och bra priser. För även om man kommer långt med ett leende så vill vi att våra kunder ska ha mer än ett tillfälligt leende. Vi vill ge dig ett permanent leende! Och det är ingen lögn - Det är vårt mål..

Därför är vi även väldigt stolta över våra 5 av 5 stjärnor på t.ex. Trustpilot där vi har fått mer än 600 recensioner från oberoende kunder. Dessutom kommer det in ett hav av positiva bedömningar av våra produkter. Inte minst på grund av den eleganta designen, utan också på grund av de låga priserna som vi kan erbjuda. Vi vill nämligen att du ska kunna köpa mycket, vilket innebär fortsatt låga priser. Så ju mer du beställer, ju mer kan vi beställa och desto mindre måste du betala. Det är en utsökt god cirkel som vi verkligen älskar.

Vi arbetar måndag till fredag. Kort sagt arbetar vi varje dag som Posten hämtar paket. Och eftersom vi är geografiskt välplacerade så kan vi ta emot beställningar ända fram till kl. 15.30, och paketerar och skickar din beställning sedan samma dag.

När vi säger att vi har expressleverans av piercingsmycken beror det alltså enbart på att vi älskar att gå till jobbet! Om du vill veta mer om våra leveranstider så ska du klicka här.

Finns det något vi kan göra för dig?

Om vi inte redan har gjort det tydligt så vi älskar våra kunder och gäster här på sidan. Ifall du går runt med något speciellt önskemål angående ett piercingsmycke, eller kanske bara har några frågor eller vill veta något annat som vi har glömt att informera om - kontakta oss gärna då. Vi kommer med nöje att försöka hjälpa dig och det kostar ingenting att fråga :)

Kontakta gärna vår kundeservice antingen via telefon eller e-post. Du når oss via den här länken. Det var allt från oss den här gången!

Bästa hälsningar,
BodyMod.se