Bodymod Julkalender
Visa dagens erbjudande
Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA

Öron

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Färg på sten
Trådtjocklek
Ringdiameter
Låstyp

Artiklar 1-48 av 435

Sortera på
 1. Segment ring med gångjärn och stendekorerad ark
  509,00 kr
 2. Labret med invändning gänga och lätt båge med sten
  119,00 kr
 3. Oändlig ring med gångjärn i valfri färg
  99,00 kr
 4. Push-in labret i titan med orm
  139,00 kr
 5. Kulring med hjärtsten
  89,00 kr
 6. Push-in labret med sten i klo
  79,00 kr
 7. Titan captive bead ring med CZ stenar på varje sida
  199,00 kr
 8. Kulring
  39,00 kr
 9. Labret med rektangulär topp och invändig gänga
  59,00 kr
 10. Ring med gänga och tvinnad tråd
  159,00 kr
 11. Ring gjord av 14K guld med gänga och oändlighetssymbol
  1739,00 kr
 12. Push-in labret av titan med sten
  139,00 kr
 13. Ring av 14 kt. guld med gångjärn och pyramidmönster
  1389,00 kr
 14. Hjärta till öronpiercing
  39,00 kr
 15. Ring av kirurgiskt stål med gänga och fem ädelstenar
  279,00 kr
 16. Kulring med fast kula och tvinnad tråd
  49,00 kr
 17. Öronpiercing med tre stenar i rad
  119,00 kr
 18. Push-in labret i titan med skuren sten
  109,00 kr
 19. Ring med gångjärn av kirurgiskt stål med päronformad centersten
  279,00 kr
 20. Öronpiercing med blad av sten
  89,00 kr
 21. Ring med gångjärn av kirurgiskt stål med 7 CZ löv
  319,00 kr
 22. Industrial stav med 3 stenar och intern gänga
  189,00 kr
 23. 3 lager ring med gångjärn
  149,00 kr
 24. Labret av färgad titan med invändig gänga
  139,00 kr
 25. Labret av 14 karat guld med halvmåne
  209,00 kr
 26. Titan push-in labret med triangelkulor på toppen
  109,00 kr
 27. Ring i titan med gångjärn och orm
  159,00 kr
 28. Stav med hängande kors
  89,00 kr
 29. Böjd barbell gjord av titan med intern tråd och sten
  129,00 kr
 30. Ring av titan med gänga och små pärlor
  149,00 kr
 31. Push-in labret gjord av 14k guld med CZ stenlagd böjd topp
  1009,00 kr
 32. Öronpiercing i flera färger med motiv
  39,00 kr
 33. Ring med gångjärn av titan med rad av stenar
  329,00 kr
 34. Ring av titan med gångjärn och stenar
  349,00 kr
 35. Labret av titan med invändig gänga och olika designs
  119,00 kr
 36. Öronpiercing med abstrakt pil och sten
  139,00 kr
 37. Labret med fembladig blomma och invändig gänga
  119,00 kr
 38. Push-in labret med marquise stenar
  99,00 kr
 39. Titan captive bead ring med stenar på varje sida
  199,00 kr
 40. Hästsko med spikar
  49,00 kr
 41. Ring med gångjärn med ovan form och rad av sten
  259,00 kr
 42. Labret i olika stendesigns och färger
  89,00 kr
 43. Öronpiercing formad som hjärta med tvinnad kant
  59,00 kr
 44. Segmentring av 14 karat guld med sten Segmentring av 14 karat guld med sten -30%
  Segmentring av 14 karat guld med sten
  1371,30 kr Så lågt som 1959,00 kr -30%
 45. Kulring av 14 karats guld med stenar
  939,00 kr
 46. Stud av titan med sten
  119,00 kr
Sida
per sida

Öronpiercingar

Välkommen till Bodymods otroliga kollektion av högkvalitativa örhängen och andra smycken för öronpiercingar. Upptäck nya sätt att uttrycka dig och visa världen vem du är.

Vi har smycken för alla stilar: enkla ringar, tuffa studs – allt du kan tänka dig. Smycken för öronpiercingar finns i flera olika varianter och kan visa alla vad du går för, eller bara komplettera en redan otrolig outfit.

Alla våra kroppssmycken är tillverkade i högkvalitativa material. De flesta är i kirurgiskt stål, men vi har även smycken i 14 kt. guld och alternativ för känslig hy, såsom titan och PTFE. Och som om det inte vore nog, med vår pålitliga och spårade leverans kan du visa upp dina nya favoriter på nolltid. Vad väntar du på? Utforska alla våra smycken nu!

Piercing oraPiercing ora

Typer av öronpiercingar och tips

För att göra det enkelt för oss kan vi dela upp de olika typerna i två kategorier: örsnibb och brosk. Piercingar i örsnibb har länge varit populärt, men broskpiercingar växer fort tack vare de oändliga alternativen de erbjuder. De har en mängd olika placeringar såsom tragus, helix, daith, och industrial.

Tragus sitter på det lilla området bredvid öronkanalen, vilket är en perfekt placering för ett sött örhänge eller en labret. Den är relativt diskret, så beroende på typen av smycke du väljer, kan du bestämma hur mycket uppmärksamhet du vill att smycket drar till sig. Vi har det du är ute efter – oavsett om det är en festlig eller mysig look.

Helix är en annan populär piercing som täcker hela örats kurva, vilket ger dig många olika placeringsmöjligheter. Det finns många som har flera helixpiercingar så att de kan smycka örat med flera iögonfallande smycken som följer dess form.

Några otroliga placeringar för små, fina örhängen är rook och daith. De har en hög placering precis ovanför hörselgången, vilket ger dem en respekterad, majestätisk stil utan att vara överdriven eller olämplig.

Som du ser finns det många spännande placeringar för broskpiercingar som går att göra helt personliga. En piercingtyp är platt öronpiercing som kan sitta var som helst på den platta delen av brosket. Här finns det många olika placeringar att leka med. Du kan till och med få plats med två eller fler öronpiercingsmycken för att skapa din alldeles egna tavla – ditt öra är din kanvas! Dubbla öronpiercingar är trendiga just nu, både på örsnibben och brosket, eftersom det ger en möjligheten att kombinera vackra smycken för att skapa någonting unikt.

På tal om dubbla piercingar, industrial är en stav som går igenom två helixpiercingar vilket tekniskt sett är två piercingar i en. Precis som med alla andra piercingar kan du hitta mer utsmyckade industriella stavar, men även enkla designer. Det är ett unikt smycke som definitivt kommer att visa alla vem du är. Om du vill ha något ännu mäktigare, så kan kompletta smyckeskombinationer eller töjning vara något för dig. De är enkla men får jobbet gjort.

Öronpiercingar är de vanligaste piercingarna idag, så för att stå ut i mängden kan du experimentera med dina öronsmycken. På senare tid har öronsmycken blivit allt mer populära hos alla kön. Alla kan uttrycka sig och dela med sig av sin historia med öronsmycken. Var inte rädd, visa världen vem du är!

Alla våra smycken finns tillgängliga i flera olika designer, storlekar och färger. Så med alla olika placeringar och stilar att välja ifrån kan du hitta oändligt med kreativa kombinationer. Det kommer alltid att finnas nya stilar att testa.

Piercing I oratPiercing I orat

Öronpiercingtrendar 2023

Vi på Bodymod arbetar hårt för att erbjuda de vackraste smyckena för öronpiercingar efter de senaste trenderna. Ta en titt på vår kollektion så får du se! Bläddra igenom kategorierna nedan och hitta ditt nya favorit öronsmycke.

Om du vill dubbla upp så kan du testa dubbla öronpiercingar vilka har blivit extremt populära. Vanligtvis föredrar vi kvalitet över kvantitet, men visst är det någonting magiskt med att ha två eller fler smycken i örat?

Du kan ha två liknande smycken, såsom denna topp med triangelkulor för att komplettera denna labret med kulor. Eller om du känner dig modig, så kan du satsa på kontrast genom att para ihop en utsmyckad ängelvinge med stenar med ett minimalistiskt hjärtformat örhänge - kanske till och med i olika färger.

En industriell stav är såklart en cool piercing för sig. Och om du bara har en piercing så kan vissa smycken räcka till för att ge en storslagen look. Ta en titt på vår tredelade chevron-ring för att förstå vad vi pratar om.

oronpiercingoronpiercing

Vanliga frågor: Ta hand om dina piercingar

Hur tar man en piercing?

Det finns två sätt att ta en piercing: nål eller pistol. Att ta hål med pistol är ett av de vanligaste sätten, men vi rekommenderar det absolut inte. Det är av en enkel anledning. Pistolen skadar kroppsdelen alldeles för mycket och utsätter piercingen för onödigt trauma. Det är ännu värre om pistolen har använts på olika personer då det kan sprida sjukdomar. Det ordentliga sättet att ta en piercing på är genom en professionell piercare som använder en kanylnål, eller IV kateternål. Den ihåliga, engångsnålen ger minimalt med ärrvävnad och skapar ett rent hål genom örat. Vissa tycker att det verkar mer smärtsamt, men det är faktiskt tvärtom. Särskilt under läkeperioden, då nålmetoden gör att ditt öra kan läka snabbare och mindre smärtsamt.

Vid förberedelse för att ta en piercing så mäter piercaren området, desinficerar örat, gör små markeringar med en engångspenna och endast därefter piercar de örat. Detta, tillsammans med flera andra försiktighetsåtgärder, försäkrar ett bra resultat.

Hur lång tid tar det för piercingen att läka?

Örsnibben har en kortare läkperiod än broskpiercingar, och tar oftast 6-10 veckor med rätt skötsel. Broskpiercingar kräver 3-6 månader för att läka helt. Piercingar i både örsnibben och brosket bör göras av en professionell piercare som vet hur man gör och är noga med hygien.

Pierca oratPierca orat

Hur tar jag hand om mina piercingar medan de läker?

När din piercing läker så måste du ta bra hand om den. Se till att du vet hur du rengör din piercing under läkeperioden. För att undvika infektion och snabba på läkeprocessen bör du rengöra den två gånger per dag: en gång med en skonsam tvål, såsom intimtvål eller babytvål, och vatten, och andra gången genom att blötlägga din piercing med saltlösning i 5-10 minuter. Båda sätten rengör piercingen, men saltvattenlösning är magiskt för läkeprocessen.

Rör aldrig din piercing under läkeperioden, utöver när du rengör den. Det är trots allt ett sår och kan bli infekterat. Låt piercing vara under resten av tiden.

Se också till att hålla smycket på plats när du rengör din piercing. Du bör faktiskt låta smycket sitta i under hela läkeperioden, annars växer piercingen igen. Byt aldrig smycket, då det kan irritera piercingen och i värsta fall leda till en infektion.

Vi rekommenderar att du aldrig går utan smycke, även när det har läkt. Även om det kanske inte läker igen, så kan det ändå vara svårt att sätta in ett smycke utan att skada din piercing. Det kan ske på bara några minuter! Så där har du en bra anledning till att alltid se bra ut.

Vilket material är bäst för en ny piercing?

Vi har högkvalitativa smycken i många vackra material, såsom guld och kirurgiskt stål, men om din piercing är ny så är titan det bästa alternativet. Det är hållbart och allergivänligt vilket kortar ner och förenklar läkeprocessen.

Hur rengör jag mitt öronsmycke?

Piercingsmycken bör alltid rengöras med en mikrofiberduk utan kemikalier. Rengöringsdukar för andra typer av smycken har ofta anti-missfärgningsmedel vilket du bör undvika.

Att rengöra är enkelt. Torka försiktigt av smycket med en obehandlad duk, se till att komma åt alla vinklar och vrår. Ta-da! Så håller du dina favoritsmycken skinande och fina.

Kan öronsmycken lindra migrän?

Vissa anser att daithpiercing är ett möjligt alternativ till migränbehandling. Det kanske är en placeboeffekt, eller så trycker smycket på en specifik nerv, som akupunktur.

Det finns ännu inga vetenskapliga bevis på att en daithpiercing lindrar, än mindre botar, migrän, men allt fler personer upplever att det fungerar. Hursomhelst är det rätt fascinerande, eller hur?

Piercing oratPiercing orat