Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Smycken för industrial piercing Smycken för industrial piercing

Smycken för industrial piercing

Upptäck ett stort utbud av smycken för industrial piercing i olika former, färger, storlekar och stilar

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Färg
Färg på sten
Längd

24 artiklar

Sortera på
 1. Rak stav med kulor
  39,00 kr
 2. Industriell stav med klara stenar
  129,00 kr
 3. Piercingstav med spikar
  49,00 kr
 4. Industrial piercing med sten på rad
  159,00 kr
 5. Industrial stav med tre stjärnor
  49,00 kr
 6. Industrial stav med diamantlook Industrial stav med diamantlook -50%
  Industrial stav med diamantlook
  49,50 kr Så lågt som 99,00 kr -50%
 7. Industrial stav med 3 stenar och intern gänga
  189,00 kr
 8. Industrial piercing med blad på gren
  119,00 kr
 9. Industrial barbell med tvinnat rep
  49,00 kr
 10. Industrial stav med träd
  129,00 kr
 11. Industrial stav formad som nyckel
  59,00 kr
 12. Industrial stav med änglavingar
  49,00 kr
 13. Industrial piercing med skruvform
  69,00 kr
 14. Industrial piercing formad som en pil
  79,00 kr
 15. Industrial stav med spik och bläckfisksarm
  119,00 kr
 16. Industriel barbell med zik-zack design
  59,00 kr
 17. Industriell stav med metalliska akrylkulor
  39,00 kr
 18. Industrial stav med text
  59,00 kr
 19. Industrial piercing med kors
  49,00 kr
 20. Industrial piercing med oändlighetstecken
  129,00 kr
per sida

Industriell Piercing

Vem skulle tacka nej till en tuff två-i-en-piercing? Industrielll öronpiercing är inget att leka med. Det är en unik stil som man inte kan missa. Få din piercing att stå ut ännu mer med våra vackra designer. Välj från ett utbud av högkvalitativa industriella piercingsmycken i den storlek, färg och det material som passar dig, inklusive kirurgiskt stål och akryl. Upptäck dina favoriter idag.

En industriell piercing är verkligen helt unik eftersom att den består av två helixpiercingar som kopplas samman med en lång stav. Helix är den böjda övre delen av örat, och ser helt fantastisk ut med vackra smycken. Ett industriellt piercingsmycke är en unik accessoar som kräver respekt och låter dig visa vem du är. En av Miley Cyrus otroliga öronpiercingar är en industriell piercing, och trots att det bara är en av flera piercingar, så står den verkligen ut.

Industrial PiercingIndustrial Piercing

En industriell piercingstav visar verkligen att du vågar vara dig själv. Om du är ute efter ett bra sätt att visa vad du står för så är en industriell piercing perfekt, och med rätt smycke kan du ta det till nästa nivå och anpassa den efter din egen stil. Det enklaste smycket är en rak barbell, och det är ett väldigt populärt och elegant val. Men du kanske vill ha någonting som är lite mer livat, såsom en cool pil. Kom ihåg att du också kan välja färg, vilket totalt ändrar stilen även på de mest simpla smyckena.

Industrial Piercing SmyckenIndustrial Piercing Smycken

Industriella örhängen är redan ovanliga, men du kan även bära mer än ett smycke för en helt unik stil. Det som är så bra med industriell piercing är att den är en dubbel piercing, vilket gör det ännu enklare att skapa en trippeluppsättning. Kanske ett litet, gulligt örhänge är det perfekta smycket för att komplementera den tuffa industriella staven, oavsett om det är i örsnibben, tragus eller helix precis bredvid staven. Den industriella staven är en unik piercingtyp som passar bra ihop med nästintill allt. Kombinera flera iögonfallande smycken, släpp loss din kreativitet och visa vem du är.

Ta en titt på vår kollektion av industriella piercingsmycken och upptäck en massa skatter som passar ditt nya jag. Tack vare vår snabba leverans kommer du att rocka dina smycken på nolltid.

Industrial SmyckeIndustrial Smycke

Hur tjock är en industriell piercing?

Standardtjockleken på en industriell stav är 1,6 mm. Längden på staven beror på din öronform och den placering du vill ha.

Varför är det svårt för industriella piercingar att läka?

Läketiden för en industriell piercing är 6-12 månader om man tar bra hand om den. Det är för att den sitter i brosket, vilket generellt tar längre tid att läka än den mjuka örsnibben. Dessutom består en industriell piercing av två separata piercingar vilket innebär att risken för infektion är dubbelt så stor. Så var extra försiktig när din industriella piercing läker och se till att rengöra båda såren regelbundet.

Industrial Piercing SmyckeIndustrial Piercing Smycke

Hur rengör jag min industriella piercing?

Som alla andra piercingar rekommenderar vi att du rengör båda piercingarna två gånger per dag under läkeperioden. Rengör dem en gång med vatten och skonsam tvål, och sedan en gång med saltvattenlösning. Vätskor från såret rensas ut med hjälp av saltet, vilket hjälper läkeprocessen.

Tvätta alltid dina händer innan du rengör piercingarna och rör aldrig någon av piercingarna utöver när du tvättar dem för att förhindra infektion eller irritation. Om du inte tar hand om piercingarna som du ska så förlängs läketiden. Så var försiktig, särskilt då du har två piercingar att ta hand om.

Hur byter jag smycke i min industriella piercing?

Att byta barbell i en industriell piercing fungerar på samma sätt som att byta andra smycken. Börja med att tvätta dina händer. Skruva av den avtagbara kulan och dra ut staven för att sedan sätta in det nya smycket och skruva på kulan säkert. Vissa av våra stavar har en invändig tråd, vilket innebär att de inte skadar vävnaden när man tar på och av piercingen. Men det är alltid viktigt att lära sig hur låsningen på smycket fungerar innan man tar på den, både för smyckets skull och din egen skull.

Byt inte smycke under läkeperioden, då riskerar din piercing att bli infekterad och att hålen läker ihop. Byt endast smycke när båda delarna av din industriella piercing är läkta. Se alltid till att ha ett smycke i din piercing, även efter läkeperioden, för att det inte ska läka ihop.

Industrial PercingIndustrial Percing