Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Piercingsmycken för bröstvårta Piercingsmycken för bröstvårta

Piercingsmycken för bröstvårta

Lyft din stil med piercingsmycken för bröstvårtan i olika material, storlekar, färger och designer

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Färg på sten
Ringdiameter

Artiklar 1-48 av 109

Sortera på
 1. Push-in barbell med diskokulor
  169,00 kr
 2. Bröstpiercing med stenhjärta
  119,00 kr
 3. Oändlig ring av titan med gångjärn
  139,00 kr
 4. Bröstpiercing med sten i flera färger
  49,00 kr
 5. Piercingstav av titan
  99,00 kr
 6. Bröstpiercing med vinge av sten
  149,00 kr
 7. Hjärtformad bröstvårta smycke
  139,00 kr
 8. Bröstpiercing med två hjärtan
  79,00 kr
 9. Oändlig ring med gångjärn i valfri färg
  99,00 kr
 10. Bröstpiercing med lava look
  79,00 kr
 11. Bröstsköld med vågiga strålar
  99,00 kr
 12. Barbell för bröstvårta med fjärilar
  159,00 kr
 13. Bröstpiercing med filigran och stenar
  99,00 kr
 14. Hästsko av titan med invändig gänga
  99,00 kr
 15. Rak stav av 14 karats guld
  689,00 kr
 16. Pilformad bröstpiercing
  79,00 kr
 17. Bröstpiercing med sten
  79,00 kr
 18. Bröstpiercing med hjärtform och sten
  129,00 kr
 19. Rak stav med kulor
  39,00 kr
 20. Bröstpiercing med sten och tvinnad design
  99,00 kr
 21. Bröstsköld med vågor och bågar
  99,00 kr
 22. Bröstpiercing med blomma formad av pärlor
  129,00 kr
 23. Bröstpiercing formad som en skruv
  59,00 kr
 24. Hästsko med kulor
  49,00 kr
 25. Bröstsköld med filigrandesign och päronformad sten
  99,00 kr
 26. Bröstbarbell med glittriga löv med stenar
  179,00 kr
 27. Bröstpiercing med änglavingar och markis sten
  189,00 kr
 28. Rak stav av färgad titan med invändig gänga
  139,00 kr
 29. Bröstpiercing med änglavingar
  79,00 kr
 30. Bröstvårtsclicker med halvmåne
  159,00 kr
 31. Bröstpiercing med blad av sten
  189,00 kr
 32. Rak stav av titan med invändig gänga
  99,00 kr
 33. Bröstpiercing med halvmåne av sten
  149,00 kr
 34. Bröstpiercing formad som en dolkar
  99,00 kr
 35. Trådlös bröstvårta barbell
  259,00 kr
 36. Bröstpiercing med stendekorerad v-form
  149,00 kr
 37. Bröstvårtsclicker med dödskallar
  99,00 kr
 38. Bröstpiercing med rosor
  79,00 kr
 39. Mattsvart hästsko
  49,00 kr
 40. Bröstvårtsclicker med kedja
  99,00 kr
 41. Bröstvårta barbell av titan
  239,00 kr
 42. Hästsko med spikar
  49,00 kr
 43. Bröstpiercing med sten i ros
  119,00 kr
 44. Bröstpiercing med böjda stenrader
  119,00 kr
 45. Elegant bröstsköld med dubbla gångjärn i olika färger
  259,00 kr
Sida
per sida

Piercing i bröstvårtan

Alla piercings är riktiga fashion statements, men piercings i bröstvårtan är extra intima och visar verkligen vem du är och ditt självförtroende. De flesta kommer troligtvis aldrig att se den, så det är alltid någonting unikt för dig och de som står dig närmast. Vi har ett stort utbud av vackra och upplyftande piercingsmycken för bröstvårtan som du kan utforska, inklusive olika designer, storlekar och material såsom titan och kirurgiskt stål. Och tack vare vår snabba leverans så är smyckena snart dina, och i år framöver.

Det är nog ingen chock att en piercing i bröstvårtan går rakt igenom bröstvårtan. Man kan tro att det inte finns så många olika placeringar på grund av anatomin. Men bara åt vilket håll man väljer att sätta smycket gör stor skillnad. En horisontell piercing i bröstvårtan kan ge en känsla av lätthet och stabilitet, medan en vertikal piercing har en mer energisk vibb. Eller varför inte en diagonal piercing för att visa upp din unika personlighet? Det finns 360 grader att välja mellan, så hitta den vinkel som passar dig bäst.

Om man ska pierca båda bröstvårtorna eller endast en, och i så fall vilken av dem, är också en fråga som gör stor skillnad. En piercing i båda visar att man är balanserad och otroligt utåtgående. Men att ha endast en piercing i en bröstvårta ger en unik och asymmetrisk stil. Det finns helt enkelt en massa olika sätt att göra en piercing i bröstvårtan unik.

BröstpiercingBröstpiercing

Det finns dessutom en mängd olika coola och glamorösa idéer för piercingsmycken för bröstvårtan. Eftersom att en piercing i bröstvårtan har två ändar så finns det en mängd olika sätt att smycka den. Det finns tre typer: ring för bröstvårta, stav för bröstvårta och bröstsköld.

En ring för bröstvårtan matchar de mjuka konturerna i överkroppen och betonar kroppens form. Oavsett om ringen är stor eller liten så kommer den att göra din bröstvårta både elegant och spännande. Ett populärt val är en minimalistisk ring för en stilren look, men du kanske gillar ett lite mer vågat smycke, såsom en döskalle. Vi har en massa stilar för dig att testa, så ta en titt och upptäck dina personliga favoriter.

Piercing BröstetPiercing Bröstet

En stav för bröstvårtan tar vara på båda hålen med smyckade ändar som tillsammans ger en dubbelt så utsmyckad look, kanske med två ädelstenar i din favoritfärg. Detta är inte möjligt med en ring eftersom att den är stängd, men ett fint mellanting är en hästsko som har formen av en ring men ändå två ändar. Var inte rädd att experimentera med de olika alternativen för att hitta vad som passar din personlighet – vem vet, du kanske överraskar dig själv.

En bröstsköld är ett invecklat tillägg till en stav. Den kallas sköld eftersom att den skapar en stor yta med en invecklad design, som till exempel en fascinerande filigran. Det är verkligen ett smycke för bröstvårtan taget till nästa nivå, och ingen kommer att ifrågasätta din auktoritet. Om du föredrar minimalism så kanske inte en sköld är något för dig, men bland alla olika designer kanske du hittar någonting mer stilrent som matchar din stil. Men om extravagans och storslagna fashion statements är din grej, så kommer den här typen av smycke för bröstvårtan att vara perfekt för dig. Det är din kropp, så satsa på det som känns bäst för dig.

Som du ser finns det en massa otroliga och personliga sätt att smycka den här kroppsdelen. Så vad väntar du på? Ta en titt på vår samling av fantastiska smycken. Du kommer garanterat att hitta ett smycke som passar dig.

Piercing BröstPiercing Bröst

Vanliga frågor

Hur smärtsam är en piercing i bröstvårtan?

Eftersom att bröstvårtan är en rätt känslig kroppsdel, så gör det dessvärre rätt ont att ta piercingen. På en skala mellan 1 - 10 så ligger en piercing i bröstvårtan på 8. Det kanske låter läskigt, men det är värt att ha i åtanke innan man tar piercingen. Men om en piercing i bröstvårtan är det perfekta för dig, så ska du inte låta någonting stoppa dig från att vara den du är. Smärtan är trots allt kort och du kommer att njuta av din nya look i flera år framöver.

Hur lång tid tar det för en piercing i bröstvårtan att läka?

Läketiden för en piercing i bröstvårtan varierar stort. Det tar mellan 4 och 12 månader. Anledningen till att det kan ta så pass lång tid är för att det är en del av kroppen som rör sig konstant och hela tiden nuddar kläder. Dessa konstanta störningar gör att läketiden kan bli längre eftersom att såret inte får läka som det ska. Men med bra eftervård kan du också hjälpa din piercing mycket.

Rengör din piercing två gånger per dag, en gång med vatten och en skonsam tvål med neutralt PH-värde och sedan en gång med saltvattenlösning. Tvätta alltid händerna innan du rengör piercingen och undvik att röra den annars. Då kan du riskera att infektera såret med bakteria från dina händer.

Bröstpiercing SmyckenBröstpiercing Smycken

När kan man byta piercing i bröstvårtan?

Så länge din piercing läker är det viktigt att smycket sitter i. Det skulle irritera såret att byta smycke, förlänga läketiden och riskera att såret läker ihop. Du skulle bli förvånad över hur fort det sker, så ha kvar smycket du fick av din piercare fram tills att såret har läkt.

När piercingen har läkt kan du byta till vad du vill. Men vi rekommenderar att du aldrig går utan smycke. Det kommer inte att läka igen helt, men det kan bli tajtare och svårare att sätta i ett smycke senare utan att skada piercingen.

Bröstvårta PiercingBröstvårta Piercing

Vad är det bästa smycket för en piercing i bröstvårtan?

För nya piercings rekommenderar vi alltid titansmycken då det är skonsamt för känslig hud. När din piercing är helt läkt kan du såklart byta till någonting annat, men bröstvårtor är generellt sett känsliga och borde vårdas om. För en läkt piercing i bröstvårtan är kirurgiskt stål ett bra alternativ till titan då även det är allergivänligt och lätt.