Piercingstav med spikar

Tillgänglighet: I lager

39,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Så giv den lidt gas på den rå pedal og brug denne super fede piercingstav med spikes som en personlig statement i den rå stil.

Piffa upp din piercing med en helt ny look i den råa stilen med denna stilrena piercingstav av kirurgiskt stål som har snygga spikar som låskulor. Ofta använder vi bara vanliga runda låskulor när vi gärna vill ha en piercing i en enkel design. Men här får du möjligheten att hålla dig till det enkla medan du samtidigt sticker ut på absolut coolaste sätt.

Smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är ett fast och stålblankt material som tål lite av varje. Det lämpar sig superbra till t.ex. intimpiercingar eftersom det varken rostar eller missfärgas även när det kommer i kontakt med vätska eller fuktig miljö.

Du kan använda denna läckra piercingstav med spikar på många olika ställen. Det skulle t.ex. kunna se lite fräck ut i bröstvårtan eller någon annan slags intimpiercing. Modellen finns i en mängd olika trådtjocklekar och längder, samt med möjlighet att välja storlek på de coola spikarna.

Så ta gasen i bottnen och använd denna supercoola piercingstav med spikar som ett personligt statement av rå stil.

Mer information
Mer information
Varunummer Barbell-3
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Piercingstav med spikar
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder