Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA

Töjning

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Diameter på töjning

Artiklar 1-48 av 146

Sortera på
 1. Oändlig ring med gångjärn i valfri färg
  99,00 kr
 2. Tunnel av kirurgiskt stål med o-ring
  49,00 kr
 3. Taper till töjning i valfri färg
  39,00 kr
 4. Silikonplugg i valfri färg
  49,00 kr
 5. Tunnel av kirurgiskt stål med gänga
  69,00 kr
 6. Ultratunn silikontunnel
  39,00 kr
 7. Tunnel med skruvgänga
  79,00 kr
 8. Plugg av akryl i flera färger
  29,00 kr
 9. Plugg med sten och skruvgänga
  79,00 kr
 10. Stor hästsko med spikar i stål
  49,00 kr
 11. Taper av kirurgiskt stål
  49,00 kr
 12. Taper set gjord av akryl
  149,00 kr
 13. Tunnel av kirurgiskt stål i flera färger
  49,00 kr
 14. Hästsko av akryl
  99,00 kr
 15. Tunnel av titan med skruvgänga
  179,00 kr
 16. Konkav plugg av trä med koppar
  99,00 kr
 17. Plugg med oxiderad framsida och rosa sten
  139,00 kr
 18. Tunnel i flera färger med stendekorerad front
  59,00 kr
 19. Mörk tunnel av trä med stenkant
  129,00 kr
 20. Startplugg i olika storlekar
  79,00 kr
 21. Stor hästsko med invändig skruvgänga
  69,00 kr
 22. Plugg av glas med sexkantigt mönster
  99,00 kr
 23. Tunnel av kirurgiskt stål
  49,00 kr
 24. Titanpläterad taper
  69,00 kr
 25. Stor hästsko med spikar i flera färger
  99,00 kr
 26. Organisk brun träplugg
  99,00 kr
 27. Enkel saddle spreader
  119,00 kr
 28. Tunnel av kirurgiskt stål med tribaldesign
  119,00 kr
 29. Spiraltaper av kirurgiskt stål
  119,00 kr
 30. Glasplugg med svamp
  139,00 kr
 31. Kupolformad plugg av svart agat
  99,00 kr
 32. Tunnel gjord i akryl i en enkel design
  49,00 kr
 33. Tunnel med sten
  79,00 kr
 34. Spiraltaper i valfri färg
  39,00 kr
 35. Stor Captive Bead Ring med pop-out kula
  79,00 kr
 36. Tunnel med spindelväv
  99,00 kr
 37. Stor oändlig piercingring
  99,00 kr
 38. Stor hästsko
  49,00 kr
 39. Captive bead ring med tråd av titan i stor storlek
  119,00 kr
 40. En c-formad taper i akryl med en inlaga av abalone och o-ringar
  199,00 kr
 41. -3 mm.
  199,00 kr
Sida
per sida

Töjning

En töjningspiercing visar verkligen vem du är och drar uppmärksamheten till dig. Vi gör allt vi kan för att vara din favoritshop online för töjning, så vi har ett stort utbud av stilar och material, inklusive trä och horn, i olika storlekar. Bläddra bland våra pluggar, tunnlar, tapers och hangers. Med vår snabba leverans får du dina piercings på nolltid och kan snart visa upp dem för alla.

En töjning för öron innebär att ett litet piercinghål sakta töjs med hjälp av ett större smycke. Gränsen för hur stor din töjningspiercing kan bli beror på hur stor din örsnibb är, piercingens placering och hur fort du går fram i töjningsprocessen. Om du går för fort fram så kan huden gå sönder vilket skapar ärrvävnad och gör att det kan vara svårare att töja.

Det är möjligt att pierca ett hål som är 6 mm med en gång, vilket skulle kunna ses som en töjning. Men om man vill ha större hål så bygger man gradvis upp till den önskade storleken genom att bära större och större smycken. Töjningsprocessen visar verkligen hur kroppen kan förändras och anpassa sig – och inte bara fysiskt. Din töjning visar verkligen att du inte är rädd för förändring.

TöjningssmyckenTöjningssmycken

En töjningspiercing sticker ut mer än andra piercings och visar att du inte är rädd för att visa vem du är. Med det sagt så kan du minska hålet beroende på hur flexibel din hud är, och så länge hålet inte är för stort. Detta varierar från person till person, men om du bara vill testa stilen så bör du inte töja mer än 4 mm.

Det mest populära töjningssmycket är pluggar, vilket är en tjock platta som fyller hålet. Pluggar är oftast runda, vilket ger känslan av beständighet och vikt (trots att smycket själv är väldigt lätt). Det gör pluggar till ett perfekt smycke för att visa att du är någon som står upp för dig själv och andra. Du kan börja med en fake plugg för att se om det är rätt för dig innan du faktiskt börjar töja.

Töjningar ÖronTöjningar Öron

En annan fantastisk smyckestyp är tunnlar. Den typen är en ihålig ram, till skillnad från pluggar som är fyllda. De finns tillgängliga i flera olika former, en populär form är en vattendroppe. Både pluggar och tunnlar visar hur stor din öronpiercing är, trots att tunnlar endast är en omkrets och gör att folk kan se igenom piercinghålet. Precis som pluggar så tenderar tunnlar att vara enkla och tvådimensionella, men vissa är smyckade med vackra berlocker vilket kombinerar stilen av en töjning och ett vanligt örhänge.

Om man är ute efter någonting mer tredimensionellt så kan man satsa på tapers som går igenom hålet och sticker ut på båda sidorna som ett vanligt örhänge, fast mycket större. Tack vare den avsmalnande formen så är de perfekta för att göra hålet större genom att sakta men säkert bära smycket vid en tjockare del av smycket. Men se till att töja försiktigt och långsamt så att du inte skadar huden. Om hålet redan är stort så räcker smyckets vikt för att töja ytterligare.

Töj SmyckenTöj Smycken

Tapers behöver inte bäras för att töja utan kan även bäras för att de ser bra ut. De tre mest populära designerna är en rak eller klassisk taper, en spiral, och en C-formad taper. Eftersom att de är större än andra smycken så kommer alla att dra uppmärksamhet till sig men har olika vibbar. Välj den form och färg som passar dig bäst och såklart, den storlek som passar din töjning.

Sist men inte minst har vi hangers och vikter vilket är en blandad kategori av töjningssmycken. Det finns många olika designer som till exempel denna hanger med nyckelhålsdesign. Som du kanske förstår är dessa former inte stängda, utan de “hänger” från töjningen – på ett säkert sätt.

Töjningar ÖraTöjningar Öra

Till skillnad från hangers, som endast är till för mode, så är vikter till för att töja din piercing nedåt för en annan form på din töjning. Exempel på sådana är denna extra stora hästsko. Oavsett om du bär denna typ av smycke eller om din piercing har en längre form, så gör dessa smycken att din piercing får en tyngre look. Om du verkligen vill fånga uppmärksamhet så är det här perfekt för dig.

Variationen på smycken för töjningspiercingar gör att de passar alla stilar och personligheter. Ta en titt på vårt utbud och hitta något som passar dig, och kanske överraskar dig. Släpp loss, prova något nytt och uttryck dig själv.

Töj PiercingTöj Piercing

Hur töjer jag min piercing?

Ett töjningssmycke skapas genom att förstora ett hål i örsnibben. Du bär sakta men säkert större och större smycken och låter ditt öra anpassa sig till den nya storleken innan du byter till ett större. Du fortsätter så tills du har fått den storlek du vill ha.

Tapers är väldigt praktiska för töjning eftersom att formen gör att du får olika storlekar i ett smycke. De tar alltså upp mer eller mindre utrymme i din piercing beroende på hur du bär dem. På så vis behöver du inte köpa nya smycken varje gång du vill byta storlek. Du kan även köpa ett taper set så att du har allt du behöver för att nå den look du vill ha från första början.

Hur länge gör en töjningspiercing ont?

Eftersom töjningspiercingar sitter i örsnibben som är mjuk, så är processen relativt okomplicerad. Om det utförs korrekt så gör det inte ont att töja piercingen.

Med det sagt så kan området kännas tajt och ömt under hela töjningsprocessen. Men om det faktiskt gör ont så kan det bero på att du har ökat storleken för fort. Det gör att din kropp inte hinner bli van med den nya storleken. Därför är det viktigt att inte skynda sig och att lyssna på sin kropp.

Vilken typ av smycke kan jag bära i min töjning?

Trä eller ben gör att huden kan andas, vilket är särskilt bra för töjning då ytan som täcks av smycket är större än med andra piercingstyper. Dessutom är lätta metaller som kirurgiskt stål eller titan mer lämpliga än tyngre material, som guld.

För nya piercingar rekommenderar vi dock inte material som trä eller ben, eftersom de absorberar vätskor från det läkande såret. Titan är alltid ett bra val för nya piercingar eftersom det är skonsamt mot känslig hud.