Inspiration till din nya stil

Upp till 25 % rabatt - Nya smycken till salu

Inspiration till din nya stil

KÖP 2, BETALA FÖR 1

Ett nytt erbjudande varje dag

JANUARI-REA
100 dagar retur
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 39 KR. GRATIS ÖVER 299 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Tunnel av kirurgiskt stål i flera färger-25%

44,25 kr Så lågt som 59,00 kr -25%
I lager

Här är en riktigt läcker tunnel i det säkra materialet kirurgiskt stål. Denna modell är en så kallad double flare, vilket betyder att den har en förhöjd kant i båda slutet. Det gör att den sitter jättebra fast i örat utan fara för just att falla ut igen. Du kan bl.a. välja om du önskar din nya snygga tunnel i en klassisk blank eller svart färg. Med den blanka går man aldrig fel ifall man önskar ett tidlöst och enkel look, medan den svarta varianten just ger lite extra kant till helhetsintrycket, samtidigt som att den fortfarande är relativt klassisk i sin framtoning.

Men ifall du däremot är på jakt efter en tunnel i en absolut fräsiga och friska färg som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet, Så behöver du inte leta längre. Denna modell finns nämligen också pläterat med antingen grön, lilla eller blå titan. De tre fräcka färger går just i ögonen och har ett svagt färgskiftning med alla kurvor och kanter som byter samtidigt med synvinklen. Under den läckra plätering är som endast massiv kirurgiskt stål så du kan vara säker på att komplikationer inte kommer att uppstå.

Djupet på smyckena kan variera i längder från 10 mm. - 12 mm.

Priset är den samma oavsett om du väljer den blanka, svarta eller en av de coola färger så färgvalet faller och står uteslutande på vad du själv föredrar.

Detaljer
NamnTunnel av kirurgiskt stål i flera färger
SKUTunnel-14
Kampanj-25%
TypTunnel
MaterialKirurgiskt stål
DjupVarierar
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Tunnel av kirurgiskt stål i flera färger
Ditt betyg
Tunnel av kirurgiskt stål i flera färger