Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Plugg av akryl i flera färger

29,00 kr
I lager

Enkelhet måste vara nyckelordet för denna plugg. Man kan nästan inte hitta något enklare än detta med dess fasta enfärgade akryl. Pluggen har varken o-ringar, skruvgänga eller andra finurligheter, utan består uteslutande av en bit akryl som är gjord med förhöjda kanter så att den blir sittande i örat.
Akryl innehåller inte nickel så lider du av nickelallergi är smycken av akryl ett riktigt bra val. Den enda nackdelen med akryl är att man låser den invändiga delen av hålet på sitt öra, d.v.s. kan örat inte andas vilket kan resulterar i en ful lukt om som inte blir "luftad" med jämna mellanrum. Alternativt kan Smelly Gelly användas.

Både den svarta och den vita modellen kan användas till nästan alla tillfällen. Det är oavsett om du ska till begravning, en 80 årings födelsedag eller till en jobbintervju. Till de lite mer "avslappnande" tillfällena så kan du nog röra dig ut i en lite mer vågat färg som t.ex. grön eller rosa. Men oavsett vilken plugg du har på sig så går du inte helt fel.

Pluggen är som sagt en double flared plugg utan skarpa kanter som till sist har blivit en aning högglanspolerat för ett finare finish. Modellen hittas i storlekar från 3 mm. och ända upp till 25 mm. och det du kan se på produktbilden, hittas den också i ett hav av färger.
Skulle du vara orolig över vilka färger som passar till vilket tillfälle så är priset så pass snällt att du inte välter hela din budget om du skulle köpa ett par i flera färger.

Detaljer
NamnPlugg av akryl i flera färger
SKUPlug-91
TypPlugg
PlaceringTöjning
MaterialAkryl
DjupVarierar
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Plugg av akryl i flera färger
Ditt betyg
Plugg av akryl i flera färger