Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Taper till töjning i valfri färg

39,00 kr
I lager

Ifall du ska komma i gång med töjning så är vanliga tapers som dessa ett säkert val.

Modellen du här kan välja är den mest klassiska typ av taper till töjning. Tapern förs igenom ditt nuvarande hål och när den trycks igenom, utökar den hålet. Funktionen är alltså dödsenkel, men kommer för att på ett säkert sätt kunna töja ut ditt öra så bör man veta vad man beger sig in i. 

En taper kan också användas som smycke. Det är ingen som säger att man absolut ska sätta i en plugg eller tunnel när man har nått det mått man önskar. Man kan också behålla sin taper i örat och använda det som smycke. Väljer man att använda sin taper som smycke ska man fästa tapern med de två medföljande o-ringar. Det säkrar att den inte faller ut eller flyttar sig. Kom ihåg att en taper är obehaglig att sova med då den enkel kan sticka en i nacken/halsen.

Modellen du nu läser om är gjort av akryl. Observera att på bilden visas massiva och genomskinliga modellen. Den enda skillnaden på de två modeller är att du vet att med den genomskinliga kan du "kika" igenom den och det kan du inte med den stora. Du väljer själv din färg och måttet på din önskade diameter. Diametern du väljer är den diameter du vill sluta på. D.v.s. att om du t.ex. väljer 8 mm. kommer att tapern vara 8 mm tjock i den tjockaste änden.

Så ifall du kommer att i gång med töjning så är det bara att välja färg och ditt önskade mål.

Vänligen observera att den stora färgen lila kan variera i nyans.

Detaljer
NamnTaper till töjning i valfri färg
SKUTaper-6
LåstypO-Ring
TypTaper
MaterialAkryl
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Taper till töjning i valfri färg
Ditt betyg
Taper till töjning i valfri färg