Bodymod Julkalender
Visa dagens erbjudande
Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Färg
Färg på sten
Typ

Artiklar 1-48 av 59

Sortera på
 1. Fake ring
  39,00 kr
 2. Fake bröstsköld med tribalmönster
  69,00 kr
 3. Fake septumpiercing med kedja
  69,00 kr
 4. Fake öronpiercing
  59,00 kr
 5. Earcuff med stendekorerade fyrkanter
  99,00 kr
 6. Earcuff med stenbelagda blad
  179,00 kr
 7. Fake septumpiercing med opalsten och kedjedesign
  149,00 kr
 8. Fake plugg med kupolform
  59,00 kr
 9. Earcuff med filigranhjärta
  59,00 kr
 10. Fake bröstsköld med hjärtan
  69,00 kr
 11. Fake taper
  59,00 kr
 12. Fake öronpiercing med kulor
  59,00 kr
 13. Fake näspiercing med stenhjärta
  99,00 kr
 14. Fake bröstpiercing med vingar
  59,00 kr
 15. Earcuff med grenad filigrandesign
  49,00 kr
 16. Fake näspiercing med sten
  29,00 kr
 17. Earcuff med filigranhjärtan
  39,00 kr
 18. Earcuff med bred filigrandesign
  39,00 kr
 19. Fake spiraltaper
  49,00 kr
 20. Fake plugg av kirurgiskt stål
  59,00 kr
 21. Fake näspiercing med stensmyckad stjärna
  59,00 kr
 22. Earcuff med keltiskt hjärta och kedja
  49,00 kr
 23. Fake septumpiercing i enkel design
  119,00 kr
 24. Earcuff med dubbelt kors
  69,00 kr
 25. Fake plugg i valfri storlek
  59,00 kr
 26. Fake taper med stänkfläckar Fake taper med stänkfläckar -50%
  Fake taper med stänkfläckar
  Specialpris 54,50 kr Ordinarie pris 109,00 kr -50%
Sida
per sida

Clip-On Piercing

Clip on piercing smycke, också känt som fake eller faux piercingar, blev speciellt skapade för de som inte vill gå hela vägen ut (än) eller för andra skäl varför de inte kan skaffa en riktig. Fake kroppssmycken kan se så realistiska ut så ofta kan man inte ens se skillnaden på en riktig eller fake. Det är också en modeaccessoar och höjer upp varje look utan att gå hela vägen. Vill du bli piercad men inte redo för det än? Faux kroppssmycken är gjorda för dig! Utöver andra kategorier på vår hemsida kommer du hitta:

Nästan varje ”äkta” piercing kan bli imiterad vilket du ser från vårt stora urval.

Vart kan du hitta clip- on piercing smycken?

Eftersom de är så populära så kan du få tag i alla typer av fake smycken i flera online butiker. Men vi skulle rekommendera att du använder en piercing webshop som Bodymod, istället för ett modemärke för att undvika att använda smycken gjorda av allergen material. Det kan också vara farligt att beställa fake piercing smycken från skumma hemsidor, eftersom smyckena kan ha vassa kanter eller farliga öppning/stängning funktioner. Scrolla igenom vår alltid uppdaterade kollektion och upptäck de bästa smyckena av den högsta kvalitén.

Att bära en clip-on kroppssmycke betyder att du enkelt kan ändra din look utan att förändra din kropp på något sätt. Fake piercing smycken är också säkrare att använda under graviditeten. Du kan rocka kroppssmycken precis som alla andra, men även ta enkelt av det när det behövs. Magnetiska smycken är också ett populärt val, speciellt bland de yngre. De är enkla att ta på och enkla att ta av. Om du väljer att använda fake kroppssmycken, kom ihåg att ta av dem innan du går och lägger dig. Dessa accessoarer sitter inte fast på kroppen som de riktiga, så du kan tappa dem eller till och med svälja dem medan du sover. Kom bara ihåg att ta av dem innan du drömmer dig bort!

Fake Piercing Kategorier

Fake Töjning

Att tänja dina öron är en väldigt lång och ibland obekväm process. Om du fortfarande vill rocka den stilen så kan du använda en fake plugg. Denna fräscha design är gjord av kirurgiskt stål och kommer i tre färger. Om du gillar mer organiska material så har vi samma som är gjord i trä. Den kommer i fyra färger. Vi har också tapers, som denna i akryl, med kirurgiskt stål detalj och spiralform som kommer i sju färger. Dessa typer av smycken är inte helt och hållet fake. Du måste ha ett piercing hål på 1.2 mm för att använda dem.

Clip-On Navel Smycke

Faux navelstav är en rolig detalj till strand-looken under sommaren. De är så enkla att sätta i. Du behöver bara klicka ringen på huden ovanför naveln och du får en söt navelring som dinglar.

Fake Näsringar och Studs

Clip-on näsringar kan sättas dit och tas bort på endast några sekunder. Tack vare deras form så passar de nästan allas näsa perfekt. Du kan välja en glittrande en när du känner dig extra fin eller en mer färgglad med en rolig design. Och för de som vill gå hela vägen så har vi en transparent fake nässtud som ser mest realistisk ut.

Faux Tunga Barbells

Faux tung barbells är ett perfekt sätt att testa looken av en riktig tung barbell. Dessa barbells är ofta gjorda av akryl och använder kraften från sugning. Du hittar dem i flera olika färger. Vi har också de som lyser i mörkret, vilket är perfekt till festen.

Clip-On Bröstvårta Sköld

Bröstvårta sköld är mycket sexigt och blir mer och mer trendigt. Du kan välja någon av våra designs innan du piercar dina bröstvårtor på riktigt. Att bära en fake piercing är mycket mindre smärtsamt än att trycka en nål igenom den känsligaste delen på kroppen. The real deal är endast för de modiga, men vi kan fortfarande vara coola och bära faux kroppssmycken, speciellt med denna.

Öron Cuffs

Öron cuffs är väldigt trendiga just nu, och vi förstår varför. De är vackra, är mycket enkla att använda och ger så mycket till en look. Bodymod tänker på alla. Vi har en stor kollektion av fake piercing kroppssmycken design, från denna orm design till trippel öron cuffs.

Clip-On Septum Ringar

Många personer älskar looken av en septum piercing men vill inte gå igenom läkningsperioden eller har en avvikit septum som hindrar att bli piercad. I dessa fall är en fake septum ring den perfekta lösningen. Bodymod har flera designs som är gjorda av olika material, som dessa: