Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Fake piercingsmycken Fake piercingsmycken

Fake piercingsmycken

Upptäck vårt stora utbud av fake piercingsmycken för en trendig, smärtfri förvandling

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Färg
Färg på sten
Typ

Artiklar 1-48 av 55

Sortera på
 1. Fake ring
  39,00 kr
 2. Fake bröstsköld med tribalmönster
  69,00 kr
 3. Fake septumpiercing med kedja
  69,00 kr
 4. Fake öronpiercing
  59,00 kr
 5. Earcuff med stendekorerade fyrkanter
  99,00 kr
 6. Earcuff med stenbelagda blad
  179,00 kr
 7. Fake septumpiercing med opalsten och kedjedesign
  149,00 kr
 8. Fake plugg med kupolform
  59,00 kr
 9. Earcuff med filigranhjärta
  59,00 kr
 10. Fake taper
  59,00 kr
 11. Fake öronpiercing med kulor
  59,00 kr
 12. Fake näspiercing med stenhjärta
  99,00 kr
 13. Earcuff med grenad filigrandesign
  49,00 kr
 14. Fake näspiercing med sten
  29,00 kr
 15. Earcuff med filigranhjärtan
  39,00 kr
 16. Earcuff med bred filigrandesign
  39,00 kr
 17. Fake spiraltaper
  49,00 kr
 18. Fake plugg av kirurgiskt stål
  59,00 kr
 19. Earcuff med keltiskt hjärta och kedja
  49,00 kr
 20. Fake septumpiercing i enkel design
  119,00 kr
 21. Earcuff med dubbelt kors
  69,00 kr
 22. Fake plugg i valfri storlek Fake plugg i valfri storlek -50%
  Fake plugg i valfri storlek
  29,50 kr Så lågt som 59,00 kr -50%
 23. Fake plugg i många färger
  49,00 kr
 24. Fake plugg med diamant-look
  69,00 kr
 25. Fake septum ring med tre stenar och pärlor på varje sida
  79,00 kr
Sida
per sida

Clip-on

Att skaffa en piercing är ett stort åtagande, och det är precis det som gör dem perfekta för att uttrycka sig själv. Men det innebär också att du endast bör skaffa dem om du är helt säker. Clip-on-smycken är fantastiska sätt att testa din dröm innan du bestämmer dig. Eller om du endast vill bära piercingsmycket vid speciella tillfällen. Ta en titt på vårt utbud av fake smycken för att hitta rätt stil för dig. Vi har ett stort utbud av smycken för olika placeringar och av olika material, såsom mässing och kirurgiskt stål. Vad du än väljer så kommer vår snabba leverans att försäkra att du har dina smycken väldigt snart. Så tveka inte att testa fake piercingar - kanske hittar du något som du inte visste att du letade efter!

Clip-on piercingar är ännu enklare att använda än riktiga piercingar. Allt du behöver göra är att klicka fast smycket där du vill ha det. Du kommer att se precis lika bra ut som om du hade haft en riktig piercing. Ingen kommer att märka skillnaden, så njut av samma självförtroende och stil som man får av en riktig piercing. Det här alternativet ger dig även chansen att upptäcka piercingvärlden och se om den är någonting för dig.

Fake PiercingFake Piercing

Hur fake piercingar fungerar beror på placeringen och typen av smycke. En ring kan ha en enkel fjädermekanism som försäkrar att den sitter på plats var du än bär den - näsa, öra eller läpp. Men en hästsko, som inte är en stängd cirkel, fungerar med magneter som attraherar varandra igenom ditt septum. Ännu enklare är fake piercingsmycken som består av en del som trycks ihop för att sättas på plats. Alla är lika lätta att ta av som de är att ta på, vilket gör dem perfekta för spontana stunder.

Vissa fakesmycken är inte helt fake. En fake plugg eller en fake taper kräver en piercing i örsnibben men gör att den ser töjd ut. Den typen av smycke passar dig som redan har ett hål i örat men är osäker på om du vill töja. Det stämmer att töjningar upp till en viss storlek kan återgå till normal storlek, men det tar tid. Så varför inte se om du gillar töjning med hjälp av ett fake töjningssmycke.

Fake SmyckenFake Smycken

Oavsett om du är ny till piercingar eller redan har några och funderar på att skaffa fler, så är clip-on smycken ett perfekt sätt att experimentera med din look innan du tar ett beslut. Eller så känner du kanske att piercingar inte är för dig, men vill ge din outfit lite extra glamour och överraska dina vänner - vem vet, du kanske tycker om det mer än du trodde. Bläddra igenom våra uttrycksfulla designer idag och upptäck ditt nya jag imorgon.

Falska SmyckenFalska Smycken

Vilka typer av clip-on/fake piercingar finns det?

Det finns fake piercingsmycken för nästan lika många placeringar som för äkta piercingar. För örat finns till exempel den otroligt snygga och populära earcuffen, som kramar om örat. Det finns även fake töjningssmycken: fake tapers och fake plugs. De kräver en piercing i örsnibben men du slipper töja den, och de är nästan identiska med en riktig töjning.

Det finns även fake nässmycken som fake septum och fake näsborrepiercing. Eftersom att piercinghålen inte syns så är fake näspiercingsmycken väldigt lockande, och du kan ta av och på dem när du vill.

Du kan även skaffa en fake bröstsköld. Den sätts enkelt på din bröstvårta och utstrålar samma skönhet och fräckhet som den äkta piercingen, men kräver ingen piercing. Vad mer kan man önska sig?

FakepiercingFakepiercing

Kan jag bära fake piercingar efter att jag tagit en äkta piercing?

När du har tagit en ny piercing måste du ta väl hand om den för att undvika infektion och förlängd läketid. Under de första månaderna skulle det störa din piercing om du bar fake smycken ovanpå. Men efter denna period kan du bära clip-on smycken så länge du rengör det ordentligt först.

Fake PiercingarFake Piercingar

Sitter clip-ons på plats?

Kortfattat: ja. Om du ser till att ta på fake smycket ordentligt så kommer det att sitta där det ska. Så oroa dig inte över att helt plötsligt tappa din otroliga look - dessa smycken är tillverkade för att kunna bäras som ett alternativ till en vanlig piercing och har exakt samma passform så länge du bär dem korrekt.

Är fake piercingar säkra?

Så länge du inte är allergisk mot materialet så är fake piercingsmycken lika säkra som vanliga piercingsmycken.