Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Fake bröstsköld med tribalmönster

69,00 kr
I lager

Törs du inte helt att lägga bröstvårta mot nålen även om du tycker att det ser supersnyggt och fräckt ut med en bröstpiercing? Då har vi här svaret på dina böner. Nu kan du nämligen få en riktigt snygg bröstsköld helt utan att vara piercad. Det är supersmart och när den väl smycket sitter där kommer inte en levende själ kunna se att det faktiskt är talan om ett fake smycke.

Den läckra bröstskölden med tribalmönster finns i två olika varianter. Antingen en vanlig blank version eller en extravagant guldpläterad modell. Valet är helt ditt eget. Smycket fungerar så att man försiktigt klämmer skölden runt bröstvårtan där den ska sitta spänd och på så sätt håller den sig fast. Själva delen som ska sitta fast runt bröstvårtan mäter ca. 9 mm. men kan anpassas efter behov.

Tribalmönstret går helt vägen tillbaka till de gamla indianernas tid. Då var varje enskilda mönster unikt och hade sin personliga betydelse. Idag används tribalmönstren speciellt innanför tatueringsvärlden, men det syns också inne i denna snygga bröstsköld som ett dekorativt smyckesmönster.

Ifall du hellre gillar den feminina stilen så har vi också en riktigt söt fake bröstsköld med hjärtan som kanske kommer att falla dig mer i smaken.

Detaljer
NamnFake bröstsköld med tribalmönster
SKUFake-74
LåstypClip-On
TypFake bröstpiercing
PlaceringBröstvårta
Ringdiameter9 mm.
MaterialKirurgiskt stål
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Fake bröstsköld med tribalmönster
Ditt betyg
Fake bröstsköld med tribalmönster