Näspiercing av titan med sten

Tillgänglighet: I lager

79,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Tycker du om enkla smycken? Då är det här helt klart rätt piercingsmycke för dig. Designen är väldigt simpel och passar fint till alla olika slags tillfällen. Den lilla stenen på framsidan ger piercingen en elegant utstrålning samtidigt som den inte tar mycket plats och fortfarfarande ser diskret ut.

Denna piercingen är ett mellanting mellan att vara en nässkruv och en nässtav men sitter tack vare det lilla jacket 6 mm ner på staven fast ordentligt. Staven finns tillgänglig i två olika trådtjocklekar för att du ska kunna få en piercing som sitter helt perfekt.

Piercingsmycket är tillverkat av det bästa materialet som man kan använda till piercingar - nämligen titan. Det här materialet är väldigt allergivänligt och används ofta av profesionella piercare. Materialet är också väldigt slitstarkt och blir inte missformat eller slitet på ytan. Detta på grund av att titan är ett pålitligt material som varken mister färg eller styrka.

Mer information
Mer information
Varunummer Nose-118
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Längd 6 mm.
Längen på ett smycke mäts alltid fågelvägen från kula till kula. Det vill säga att en böjd stav inte mäts längs böjen utan i en rak linje från innersidan av kulorna.
Material Titan
Du kan bara ta det lugnt. Det här smycket är gjort av ren titan och innehåller inte alls någon nickel. Titan är till och med så säkert att det bl.a. används på sjukhus, hos tandläkarn och en massa andra ställen. Observera att det kan vara så att det endast är den delen som förs genom huden som är gjord av titan.
Kulstorlek 2 mm.
Kuldiametern anger storleken på själva kulan. För tung- och navelpiercingar är standarden 5/6mm och labrets 2,5 - 4 mm. Ju mindre synlig man vill att ens piercing ska vara, desto mindre kuldiameter bör man välja. Kom även ihåg att välja korrekt trådtjocklek.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Näspiercing av titan med sten
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Kundbilder