Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Tapers Tapers

Tapers

Hylla din individualitet och lyft din stil med vårt otroliga utbud av tapers för örontöjning

Laddar...
Filter
Shoppingalternativ
Material
Färg
Diameter på töjning
Biokompatibilitet
Livslängd

13 artiklar

Sortera på
 1. Taper till töjning i valfri färg Taper till töjning i valfri färg -25%
  Taper till töjning i valfri färg
  21,75 kr Så lågt som 29,00 kr -25%
 2. Spiraltaper i valfri färg Spiraltaper i valfri färg -25%
  Spiraltaper i valfri färg
  21,75 kr Så lågt som 29,00 kr -25%
 3. Taper set gjord av akryl Taper set gjord av akryl 3 för 2
  Taper set gjord av akryl
  89,25 kr Så lågt som 119,00 kr 3 för 2
 4. C-formad taper med dubbla o-ringar C-formad taper med dubbla o-ringar -25%
  C-formad taper med dubbla o-ringar
  36,75 kr Så lågt som 49,00 kr -25%
 5. C-formad taper av akryl C-formad taper av akryl -25%
  C-formad taper av akryl
  21,75 kr Så lågt som 29,00 kr -25%
 6. Taper av kirurgiskt stål Taper av kirurgiskt stål -25%
  Taper av kirurgiskt stål
  29,25 kr Så lågt som 39,00 kr -25%
 7. En c-formad taper i akryl med en inlaga av abalone och o-ringar En c-formad taper i akryl med en inlaga av abalone och o-ringar -25%
  En c-formad taper i akryl med en inlaga av abalone och o-ringar
  119,25 kr Så lågt som 159,00 kr -25%
 8. Spiraltaper av kirurgiskt stål Spiraltaper av kirurgiskt stål -25%
  Spiraltaper av kirurgiskt stål
  66,75 kr Så lågt som 89,00 kr -25%
 9. Taperset i par Taperset i par 3 för 2
  Taperset i par
  479,00 kr 3 för 2
 10. Titanpläterad taper Titanpläterad taper -25%
  Titanpläterad taper
  44,25 kr Så lågt som 59,00 kr -25%
 11. Taperset av kirurgiskt stål Taperset av kirurgiskt stål 3 för 2
  Taperset av kirurgiskt stål
  359,00 kr 3 för 2
 12. Taper i svart med vitt mönster och dubbel o-ring Taper i svart med vitt mönster och dubbel o-ring -25%
  Taper i svart med vitt mönster och dubbel o-ring
  21,75 kr Så lågt som 29,00 kr -25%
per sida

Tapersmycken för töjning

Tapersmycken är en värld i sig. De ser inte bara otroliga ut, utan hjälper även till att töja din piercing. Tapers finns i många olika former och färger, så ta en titt i vår kollektion för att hitta den som passar dig bäst. Du kommer att älska hur de ser ut på dig och hur de töjer din piercing. Välj din favorit idag och börja töja!

Tapers för att töja öron får namnet efter sin avsmalnande kilform som gör att de är lätta att använda för töjning. Genom att bära en taper som är lite för tjock för din piercingstorlek kan du få den att växa genom att låta din hud töjas och anpassa sig med tiden. När den har nått nästa storlek kan du byta till en större taper och fortsätta processen.

Töj SmyckenTöj Smycken

Det är viktigt att inte stressa töjningen! Du måste ge din kropp tillräckligt med tid att anpassa sig till piercingen innan du ökar storleken och du bör aldrig göra för stora hopp. Du ska öka storleken försiktigt i små inkrement. Därför kommer inte en enda taper att ta dig från noll till hundra. Köp istället ett taper set med flera olika storlekar. Det här engångsköpet är en bra investering jämfört med att köpa en taper i taget. Du har allt du behöver i ett set.

Taper PiercingTaper Piercing

Som sagt så är tapers även ett otroligt modeval. Det finns flera olika typer av tapers i olika snygga material. Ett populärt val är spiraltaper som verkligen drar uppmärksamheten till sig. Här är en häftig spiral tillverkad i kirurgiskt stål som reflekterar ljuset i hypnotiserande mönster. En annan cool design är C-formad taper, som är symmetrisk med två spetsiga ändar, där mittendelen är tjockast. Och självklart har vi den klassiska tapern som är en rak kilformad stav som både är tidlös och praktisk. Testa en med titanbeläggning för extra stil.

Så vad väntar du på? Upptäck alla våra tapers som både är praktiska och snygga.

Stretcha ÖronenStretcha Öronen

Vanliga frågor

Hur använder jag tapers för att töja min piercing?

För det första bör du endast töja en läkt piercing.

Innan du sätter i din taper är det bra att mjuka upp huden genom att tvätta den med varmt vatten. Kom ihåg att tvätta händerna först. Nästa steg är att fukta tapern med jojobaolja och sedan trycka den genom din piercing. När det börjar ta emot så vet du att tapern är lite för stor för hålet. Trycket kommer då göra att din hud anpassar sig genom att göra hålet större.

Bär den så tills din örsnibb har vant sig vid töjningen, då kan du öka storleken. Genom att bära tapers i olika tjocklekar så töjs piercingen sakta. Nyckelordet är “sakta”.’ Vi kan inte säga det nog – det är en lång process som kräver att du har tålamod och lyssnar på din kropp. Du kommer att känna dig öm, men det ska aldrig göra ont. Om det gör ont så har du ökat storleken innan din kropp är redo.

Vilken taperstorlek bör jag börja med?

Våra minsta tapers är 1,6 mm tjocka, vilket är en vanlig storlek för en piercing i örsnibben. När du börjar din töjningsresa ska du använda en taper vars minsta del passar din piercing. Det gör att du kan fortsätta töja ett tag med samma taper. När du har nått den tjockaste delen av tapern men vill fortsätta töja så kan du börja om med en större taper.

Töj PiercingTöj Piercing

Hur länge bör jag bära tapers innan jag byter till plugg?

När din taper har nått önskad storlek kan du växla till en häftig plugg. Du behöver inte vänta tills töjningen har läkt innan du byter smycken. Faktum är att vikten av tapern kan göra att din piercing blir större än du vill, och det kan vara lite obekvämt eftersom vikten är ojämn. Så att byta till en plugg precis innan den har läkt kan faktiskt hjälpa läkningsprocessen.

Vilket material är bäst för töjningssmycken?

Trots att tapers ser coola ut så är vissa av våra tapers rätt tunga och inte tillverkade för modet. De är tillverkade för att töja din piercing och sedan byta smycke. De flesta av dem är tillverkade i kirurgiskt stål vilket är lätt att sterilisera och ta på. Vissa av våra ståltapers är ihåliga och har titanbeläggning vilket gör dem lättare.

Vi har även tapers i akryl som kan bäras längre på grund av deras lätta vikt. Å andra sidan är inte materialet lika slätt som stål, vilket gör töjningsprocessen lite svårare.