Spiraltaper av kirurgiskt stål

Tillgänglighet: I lager

129,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Är du också galen i looken av snygga blanka spiraltapers av stål? Då har du nu möjligheten att få dig ett riktigt coolt "one of a kind" smycke, som till och med har hål inuti och därför inte väger så mycket som det annars ser ut att göra. Smycket är gjort helt utan pläteringar, så det är inte på något sätt ett tungt smycke. Du får alltså alla fördelarna med en taper, samtidigt som det liknar ett tungt och fast smycke - men utan att du måste lida av med att det tynger ner dina öronsnibbar. T. ex. väger den största modellen på 12 mm. endast omkring 10 gram.

Spiraltaperen här kan hittas i fyra olika snygga färger. Det finns självklart den klassiska blanka modellen som riktigt många människor använder men också andra färger om du är taggad på att pröva något lite annorlunda. Kanske gillar du smycken med ett lite rått utseende? Då kommer den svarta varianten vara helt perfekt. Ifall du däremot dras mer till det eleganta och feminina looken så kommer den guldfärgade modellen vara ett superbra val. Sist men inte minst har vi också en flerfärgad modell för dig som bara älskar snygga färger.

Du kan fritt välja mellan storlekarna, som varierar från 3-12 mm. i diameter. Du väljer bara den färg och storlek som du vill ha innan du lägger varan i korgen och går vidare till beställning Kom ihåg att att köpa två spiraltapers om du ska använda dem till bägge öronen.

Mer information
Mer information
Varunummer Taper-9
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Är smycket pläterat? Ja, hela smycket
Smycket har fått en ytbehandling. En plätering faller av med tiden. Du kan läsa mer om pläteringar på piercingsmycken här
Pläteringstyp Jonimplantation
Det handlar faktiskt inte om en plätering utan om en ombildning av ytan där man tvingar fram ioner i det existerande materialet i hög hastighet. Eftersom det inte gäller en konkret plätering så kommer den inte heller att lossna. Den kommer dock med tiden att slitas och bli missfärgat. Denna process förkortas markant om materialet utsätts för t.ex. klor, shampoo/tvål, smink, krämer, hårspray/hårfärg osv. Med andra ord får du ett smycke som behåller sin färg i långt tid, så länge du bara ser efter och vårdar ditt smycke.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Kundrecensioner (1)
Exellent!
Betyg
Ursnygga tapers! Väger i princip inget och sitter som gjutet!
Nästa köp blir 12 millimeter... snygge!!
Review by Mattias
Skriv din egen recension
You're reviewing: Spiraltaper av kirurgiskt stål
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder