Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Ring med fast opalkula

Bodymod Moments

59,00 kr
I lager

Ringen du ser ovan består av en öppen ring där en kula är fastmonterad i den ena änden av ringen. Denna kula är en syntetisk opal, vilket innebär att det inte är en äkta opal hämtat direkt från naturen. Opalen är gjord av en resinblanding men om man inte redan vet om det så syns det inte.

Eftersom att kulan sitter fast i den ena änden så är det inte några lösa delar som kan råka falla ut och tappas bort. Det är en av fördelarna med denna slags ring. Men inga fördelar utan nackdelar! Den här ringen kan beroende på vilka dimensioner du väljer vara lite svår att öppna och stänga. Ju mindre trådtjocklek och större diameter du väljer, desto lättare går det. Föreställ dig en bit ståltråd som är lätt att böja, medan till exempel ett mynt är svårare. Det är samma princip här.

För att öppna pg stänger ringen genom att ge den formen av en spiral. När ringen har denna form, förlorar inte sin form och elasticitet på samma sätt som om du hade rivit slutar sönder. Och när du öppnar och stänger den, rekommenderar vi att du tar tag i ringen och inte bollen, det bara punktsvetsade och kan rivas av om du använder överdrivet våld.

Observera att opalkuglen kan variera i diameter, beroende på vilka mål du väljer ringen. Sfär dimensioner kommer att anpassas till ringen, så på en tjock ring, kommer det att finnas en större sfär än i en tunnare ring.

Du öppnar och stänger ringen genom att ge den en spiralform. När ringen har denna form förlorar den inte sin form och elasticitet på samma sätt som om du hade dragit ändarna ifrån varandra. Och när du öppnar och stänger den rekommenderar vi att du tar tag i ringen och inte kulan då den endast är punktsvetsad och kan rivas av om man använder överdriven kraft.

Observera att opalkulan kan variera i diameter beroende på vilka dimensioner du väljer på ringen. Kulns dimensioner kommer att anpassas efter ringen. På en tjock ring kommer det alltså att finnas en större kula än på en tunnare ring.

Detaljer
NamnRing med fast opalkula
SKURing-119
BrandBodymod Moments
LåstypCaptive bead ring
TypOändlig ring
PlaceringÖrsnibb, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Näsborre, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Klitoris huva, Frenum, Hafada, Lorum
MaterialKirurgiskt stål
StentypSyntetisk opal
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Ring med fast opalkula
Ditt betyg
Ring med fast opalkula

Daglig användning

För speciella tillfällen

Regelbunden användning

Daglig användning

Smycket är designat för dagligt bruk. Det är inte troligt att det orsakar någon irritation vid daglig användning.

Biokompatibilitet

Ej för känslig hud

Passar de flesta hudtyper

Allergivänlig

Smycket är tillverkat i ett material som är populärt för kroppssmycken och kan bäras av de flesta utan att orsaka några reaktioner.

Vattentäthet

Undvik vatten

Stänktåligt

Vattentätt

Metallsammansättningen och/eller hantverket i detta smycke gör det känsligt för vatten och svett.

Livslängd

Delvis hållbart

Hållbart

Kan hålla en hel livstid

Detta smycke är hållbart. Med rätt skötsel och förvaring kan det hålla i upp till 2 år.

Lätt att ta på/av

Utmanande

Ganska enkelt

Användarvänlig

Det kan vara utmanande att ta på/av detta smycke utan att använda verktyg.