Inspiration till din nya stil

Upp till 25 % rabatt - Nya smycken till salu

Inspiration till din nya stil

KÖP 2, BETALA FÖR 1

Ett nytt erbjudande varje dag

ÖVERRASKNINGSRABATT

100 dagar retur
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 39 KR. GRATIS ÖVER 299 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Ring med fast opalkula

99,00 kr
I lager

Ringen du ser ovan består av en öppen ring där en kula är fastmonterad i den ena änden av ringen. Denna kula är en syntetisk opal, vilket innebär att det inte är en äkta opal hämtat direkt från naturen. Opalen är gjord av en resinblanding men om man inte redan vet om det så syns det inte.

Eftersom att kulan sitter fast i den ena änden så är det inte några lösa delar som kan råka falla ut och tappas bort. Det är en av fördelarna med denna slags ring. Men inga fördelar utan nackdelar! Den här ringen kan beroende på vilka dimensioner du väljer vara lite svår att öppna och stänga. Ju mindre trådtjocklek och större diameter du väljer, desto lättare går det. Föreställ dig en bit ståltråd som är lätt att böja, medan till exempel ett mynt är svårare. Det är samma princip här.

För att öppna pg stänger ringen genom att ge den formen av en spiral. När ringen har denna form, förlorar inte sin form och elasticitet på samma sätt som om du hade rivit slutar sönder. Och när du öppnar och stänger den, rekommenderar vi att du tar tag i ringen och inte bollen, det bara punktsvetsade och kan rivas av om du använder överdrivet våld.

Observera att opalkuglen kan variera i diameter, beroende på vilka mål du väljer ringen. Sfär dimensioner kommer att anpassas till ringen, så på en tjock ring, kommer det att finnas en större sfär än i en tunnare ring.

Du öppnar och stänger ringen genom att ge den en spiralform. När ringen har denna form förlorar den inte sin form och elasticitet på samma sätt som om du hade dragit ändarna ifrån varandra. Och när du öppnar och stänger den rekommenderar vi att du tar tag i ringen och inte kulan då den endast är punktsvetsad och kan rivas av om man använder överdriven kraft.

Observera att opalkulan kan variera i diameter beroende på vilka dimensioner du väljer på ringen. Kulns dimensioner kommer att anpassas efter ringen. På en tjock ring kommer det alltså att finnas en större kula än på en tunnare ring.

Detaljer
NamnRing med fast opalkula
SKURing-119
LåstypCaptive bead ring
TypOändlig ring
PlaceringÖrsnibb, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Näsborre, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Klitoris huva, Frenum, Hafada, Lorum
MaterialKirurgiskt stål
StentypSyntetisk opal
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Ring med fast opalkula
Ditt betyg
Ring med fast opalkula