Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Oändlig ring med gångjärn i valfri färg-14%

85,14 kr Så lågt som 99,00 kr -14%
I lager

Du kanske letar efter en ny ring till ditt ögonbryn, bröstvårta, din septum, eller intimpiercing. Isåfall kan du använda denna oändliga ring i flera olika piercingar och den kommer se fantastiskt ut i alla.

Denna oändliga ring kommer med ett gångjärn som gör den otroligt enkel att sätta in i piercingen. Det är en smart och praktisk mekanism eftersom den inte går att tappa bort.

Den finns i flera olika färger och storlekar.

Modellerna med tjockare storlek är lite svårare att öppna och stänga med fingrarna. Om du har en töjd piercing så rekommenderar vi att du använder en ringöppnare och en ringstängare. Notera att dessa verktyg håller i en evighet och är en investering i sig som du kan använda till andra piercingar. Ju tjockare smycken, desto svårare blir det att öppna och stänga dem. Smycken med stor omkrets och en liten diameter är svårarast.

Detaljer
NamnOändlig ring med gångjärn i valfri färg
SKURing-94
Kampanj-14%
LåstypGångjärn
TypHängsel ring
PlaceringÖrsnibb, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Näsborre, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Klitoris huva, Prince Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Bröstvårta, Töjning
MaterialKirurgiskt stål
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Oändlig ring med gångjärn i valfri färg
Ditt betyg
Oändlig ring med gångjärn i valfri färg