Oändlig ring av titan med gångjärn

Tillgänglighet: I lager

119,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Låt oss säga det på en gång: det här smycket är både lätt och samtidigt svårt att hantera. Man skulle kunna säga att ringen är lättare att öppna och stänga desto tunnare ringen är. På så sätt blir också ringen svårare att öppna och stänga desto tjockare ringen är. Här rekommenderar vi antingen en ringlåsare och en ringöppnare eller ett "multi-tool", som är en stav med bägge funktioner. Hittar dem i kategorin "Verktyg". Naturligtvis är det en engångsinvestering och kan användas till många smycken.

Med detta sagt är det svårt att hitta ett bättre smycke än det här. Både kvaliteten på gångjärnet och samlingarna är nästan exakt. Att smycket dessutom är tillverkat av titan gör situationen ännu bättre. Titan kan användas i alla piercingar och är ofta vad piercare använder som förstagångspiercing. Titan innehåller inte nickel och är därför också perfekt om du lider av nickelallergi.

Ringen finns som nämnt i flera olika storlekar. Här väljer du självklart även dina dimensioner beroende på var ringen ska användas.

 

Mer information
Mer information
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Skriv din egen recension
You're reviewing: Oändlig ring av titan med gångjärn
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Kundbilder