Inspiration till din nya stil

Upp till 25 % rabatt - Nya smycken till salu

Inspiration till din nya stil

KÖP 2, BETALA FÖR 1

Ett nytt erbjudande varje dag

100 dagar retur
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 39 KR. GRATIS ÖVER 299 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Tunnel av akryl med invändigt guldmönster

109,00 kr
I lager

Denna snygga svarta akryltunnel är pläterat med det vackraste guldmönster på innersidan av smycke. Det blir inte riktigt snyggare eller mer bling än med denna läckra tunnel som på grund av sin mjuka böj till och med har en riktigt bra passform i örat.

Guldmönstret är lagt in i själva materialet så som är alltså ingen lös sten eller något i den riktningen. Det är ganske enkelt en helt del av smycket som glittrar och glimtar när ljuset träffar den från olika vinklar.

Välj själv mellan 8 mm. i diameter och ända upp till 25 mm. Ju större din töjning och därmed också tunnel är - ju mer tydligt kommer att det invändig mönster också vara när den sitter i öra. Så här har vi faktiskt ett smycke där man bra kan säga, ju större ju bättre :-) Av samma anledning för vi inte heller denna tunnel i mindre än 8 mm. då vi tycker som är viktigt att det snygga mönster riktigt kommer sig till rätta.

Så ifall du dras till den lite annorlunda fräsiga stil med massor av bling och glimt så är denna snygga svarta tunnel med guldmönster helt säkert något för dig. 

Detaljer
NamnTunnel av akryl med invändigt guldmönster
SKUTunnel-105
TypTunnel
MaterialAkryl
DjupVarierar
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Tunnel av akryl med invändigt guldmönster
Ditt betyg
Tunnel av akryl med invändigt guldmönster