Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Tunnel av kirurgiskt stål med livets träd-60%

63,60 kr Så lågt som 159,00 kr -60%
I lager

Denna vanvettigt snygga tunnel är nog ett av de fetaste töjning smycken du någonsinde kommer att se. Motivet av Livets Trä är otroligt detaljerat och är skuren direkt ut från det blanka stål på framsidan av denna super läckra tunnel. Trädet är dessutom dekorerad med vackra klara stenar som framstår som dug-tunga blad.

Trädet är, utöver att vara så otroligt snygg gjort också bär av en stark symbolik. Livets Trä är ett symbol som rymmer flera betydelser. Det har bland annat blivit använd i nordisk mytologi som en föreställning om världens trä som förknippar himmel och jord. I det gamla testamentet var det däremot symbolen på för evigt liv som människan förlorade då det åt av kunskapens trä. Symboliken går många hundra år tillbaka men har fortfarande precis lika starkt en efterklang idag som det hade i den äldre förtiden.

Trädet är vackert inrammat av ett mönster av vändningar som harmonerar snyggt med själva trämaterialets mönster. Den trevliga tunneln finns dessutom från bara 6 mm. i diameter och ända upp till ett töjning på 25 mm. Ju större  storlek du använder, desto snyggare och mer tydligare, blir detaljerna i motivet självklart också. Den minsta storleken på 6 mm. har endast plats till två stenar i designen , medan resten är utrustad med fyra klara stenar.

Detaljer
NamnTunnel av kirurgiskt stål med livets träd
SKUTunnel-141
Kampanj-60%
TypTunnel
PlaceringTöjning
MaterialKirurgiskt stål
FärgBlank
Djup15 mm.
Är smycket limmat?Ja
Antal enheter1 stk.
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Tunnel av kirurgiskt stål med livets träd
Ditt betyg
Tunnel av kirurgiskt stål med livets träd