• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

27 artiklar

per sida

27 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Tapers för töjning

Ska du sätta i gång med töjning? Då bör du överväga att använda några av vårt läckra tapers. En taper är vanligtvis en liten konformad stav som man använder för att töja ut sin öronsnibb. Om du gärna vill töja ut din öronsnibb så är en taper ett bra val. Tapers finns nämligen i många olika storlekar så du har hela tiden möjlighet att göra din töjning större.

Nedan kan du läsa mycket mer om tapers för töjning. Du kommer bl.a. att kunna läsa om vårt stora urval av tapers här i shopen. Dessutom kommer du också att kunna läsa om hur man töjer ut sin öronsnibb med en taper.

BodyMod.se har ett rejält urval av tapers

Hos BodyMod.se har vi ett rejält urval av olika tapers. Vi har dem i många olika färger och former. Tapers för töjning behöver nämligen inte alltid vara konformade. Det är också möjligt att få dem i spiralform, en böjd kon eller en halvmåne. Halvmåne-tapers kallas också för C-formade tapers pga. deras form.

Alla våra tapers är av väldigt hög kvalitet. Vi erbjuder våra kunder de bästa tapers:en. Även om kvaliteten är väldigt hög så betyder det inte att priset är dyrt. Hos BodyMod.se har vi medvetet valt att ha ha låga priser utan att kompromissa om kvaliteten. Vi erbjuder alltså kvalitetsprodukter till väldigt överkomliga priser.

Vad är en taper?

En taper är vanligtvis en konformad stav som mäter mellan 2 och 8 cm. i längden. Staven har en stor diameter i den ena änden och en liten diameter i den andra. Som tidigare nämnt kan tapers också ha form som en spiral eller en halvmåne. Tapers blir oftast gjorda i materialet akryl då detta material är väldigt lätt, inte innehåller nickel och är billigt att producera. Dock ser man också ofta att det görs tapers av kirurgisk stål, trä, horn, ben och glas. Men de flesta tapers som man köper innehåller två ringar så att man kan sätta fast den till örat. Det är dock inte alltid nödvändigt att använda dessa ringar. Det är en smaksak och olika från hur man väljer att ta sig an töjningen.

Så töjer man ut med en taper

Innan du börjar att töja ut med en taper ska du vara 100% säker på att ditt sår är läkt. Om ditt sår inte har läkt så ska du vänta med att placera taperen i öronsnibben. När hålet är läkt placerar du helt enkelt din taper i hålet. Det är viktigt att din taper är tjockare i den breda änden än ditt håls diameter.

Ett bra råd: Innan du för taperen genom hålet är det en bra idé att ta ett bad där du masserar ditt öra. På det sättet mjukgör du örat så att det har lättare att hantera din taper.

När du har fått taperen på plats har ditt hål nu blivit större. Det betyder att du nu kan placera din plugg eller tunnel, så att du får hålets storlek. Hos BodyMod.se har vi också ett smøremiddel, som kan vara dig en hjälp när du ska töja ut med en taper. Smörjmedlet gör det lättare att föra taperen genom örat.