Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Septumpiercing med tvinningar och fyrkantig sten

149,00 kr
I lager

Ifall du också är den stolte ägare av en snygg septumpiercing är denna ultraläckra septumclicker ett absolut måste för dig! Här får du nämligen ett smycke som är både elegant och anmärkningsvärdt på samma gång. Designen är stiligt utan att vara för diskret och smycket är tilpas stort utan att vara för skrytig. Det är snygga detaljerade snoninger mellan de skinande vackra sten som finns i flera olika färger.

Vi snackar om en septumclicker som åbnes och lukkes superenkelt med ett enkelt lilla kli. Den liten stav som klickas upp och ned i själva septumringen när smyckes ska av och på har en enkel böjd form, istället för att bara vara en helt rak sta. Det har denna smarta effekt att själva septumringen, inte kommer att sitta allt för tätt på näsa. Den snygga halvbue med sten och snoninger, ligger alltså fint under näsan.

Den stora snygga huvudsten är en fyrkant som just är tippet så den står kaxigt på spetsen, medan två to runda yttersten i varje sin side, kompletterar det snygga design. Både stenarna samt smycket i sig finns i flera olika färger. På det sättet kan du verkligen vara med att sätta ditt helt personlige prägel på ditt nya snygga septumsmycke.

Detaljer
NamnSeptumpiercing med tvinningar och fyrkantig sten
SKUNose-111
Trådtjocklek1.2 mm.
LåstypGångjärn
TypSeptum clicker
PlaceringSeptum
Längd8 mm.
Ringdiameter10 mm.
MaterialKirurgiskt stål
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Septumpiercing med tvinningar och fyrkantig sten
Ditt betyg
Septumpiercing med tvinningar och fyrkantig sten