Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Septum ring med lotusblad

Bodymod Moments

99,00 kr
I lager

Vid första anblicken liknar detta piercingsmycke kanske inte en lotusblomma men om man känner till blomman vet man också också att bladen uppifrån överlappar varandra likt ormfjäll. Det är just denna effekt som man hade i åtanke med designen. Sättet som de böjda delarna på smyckets nedre del sitter gör även att de liknar en lotusblomma. Det låter också lite mer exotiskt än att kalla smycket för något som t.ex. "fjäll från en orm".

Den här septumpiercingen finns i två olika varianter där endast färgen är skillnaden. Båda modellerna är annars 100% identiska när det gäller design, storlek och stenfärg - smycket har nämligen också en sten! Stenen sitter på smyckets nedre del rätt i mitten och består av en ca. 4 mm. klar sten.

På smyckets övre del är själva ringen punkterade, så du har möjlighet att få smycket in i och ut ur näsan. Det gör det enkelt att "vrida" isär de två ändarna. På så sätt bibehåller du smyckets form. Om du täcker själva öppningen så blir smycket ett stort C. Då formas smycket om och förlorar sin elasticitet, så det är viktigt att du vrider om vid öppning och stängning.

Hela smycket är gjort av mässing och har därefter målats med rhodium- och en guldbeläggning. Varianten med rött guld har använts som guldbeläggning och den är därför mer rödaktig i färgen än vanligt gult guld är.

Detaljer
NamnSeptum ring med lotusblad
SKUNose-170
Trådtjocklek1.2 mm.
LåstypTwist
TypSeptum ring
PlaceringSeptum
Ringdiameter10 mm.
MaterialMässing
Är smycket limmat?Ja
PläteringstypStandardplätering
Antal enheter1 stk.
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Septum ring med lotusblad
Ditt betyg
Septum ring med lotusblad