Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

Artiklar 1 till 48 av totalt 95

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 95

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Nässtavar

Nässtaven är ett väldigt simpelt smycke som riktigt många med näspiercingar lovordar. Alla piercingarsmycken har sina egna fördelar samt nackdelar men samtidigt är det långt från alla användare som upplever dessa aspekter på samma sätt. De som föredrar att använda nässtav istället för t.ex. nässkruv eller ring gör det ofta eftersom att de är otroligt lätta att sätta i och ta ut. En nässtav är, som namnet också indikerar, helt utan förkrökningar eller krumelurer som ska lirkas in på plats.

Fördelar med nässtavar

Det är många användare som uteslutande använder nässtavar i deras näspiercing, just eftersom de är så lätta att använda. Vissa kan uppleva både besvär och obehag i anknytning med isättning av nässkruvar som ska vridas och lirkas försiktigt in på plats så är nässtaven ett riktigt enkelt och simpelt smycke att ha att göra med. Den raka staven glids ganska enkelt långsamt in på plats i piercinghålet till att den lilla kulan på baksidan har kommit igenom hålet. Den lilla kulan försäkrar att smycket hålls på plats i näsan och fungerar samtidigt också som en skyddande stoppkloss, ifall du skulle få ett tryck eller slag på näsan.

Andra fördelar som användare av nässtavar ofta nämner är att de undviker känslan av ett främmande föremål inne i näsan. Med nässkruvar sitter hela skruvdelen på innersidan av näsan och det är därför vissa människor som inte bryr sig om eftersom de tycker att den tar upp för mycket plats invändigt i näsan. Dessutom är skruven platt och lägger sig därför mot näsborrens insida, så man kan inte undvika att märka att den är där. För vissa människor är det blott en vanesak som de snabbt vänjer sig vid, medan andra aldrig vänjer sig till det och defor föredrar att använda en stav.

Med nässtaven märker du nästan inte att du över huvud taget har något i näsan. Staven går ju precis genom hålet och ifall den är lite längre än din näsväggs tjocklek, kommer den blott dra lite grann ut på innersidan av näsborren. Stoppkloss-kulan på staven kommer alltså hänga i "fri luft" inne i näsan istället för att lägga sig mot innersidan av näsborren där dens närvaro annars hade märkts, vilket är fallet med nässkruvarna.

Sist men inte minst finns det också en del som gillar att använda stavarna eftersom det är en minimal tendens för att naturlig skit från näsborren sätter sig fast i den. Det skulles just precis dens form som gör det svårt för skit och liknande att fastna.

När ska man välja nässtav?

Om du är en sådan slags människa som älskar att byta ut dina piercingsmycken ofta, kanske till och med dagligen, så kommer nässtaven helt klart vara ett uppenbart val för dig. Eftersom den är så enkelt och simpelt att sätta i och ta ut den är det något du lätt kan lägga till i din morgonrutin, utan att det skulel ta upp en hel massa extra tid. Dessutom så är nässtavar vanligtvis också lite billigare att köpa än nässkruvar. Så det finns plats och ekonomi för att köpa flera av dem än man kanske hade velat med nässkruvarna.

Där utöver är det nästan endast en fråga om att kika på fördelarna som beskrivits ovanför och försöka att värdera hur man själv vill ha det med de saker som beskrivits. Om du är helt ny användare av näspiercingar och därför är osäker på vad som kommer att passa bäst till dig kan du alternativt också börja med att köpa både en nässtav och en nässkruv, och sedan helt enkelt prova innan du bestämmer dig för det ena eller det andra.