• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 68

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 68

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Nässkruvar

Hos BodyMod.se har vi ett stort och snyggt urval av olika nässkruvar. Nässkruvar är ett väldigt feminint smycke som klär alla kvinnor. Nedan kan du läsa mycket mer om vårt nässkruvar till näspiercingar och allt annat som hör till. Njut av din nässkruv.

Feminint smycke som imponerar

En nässkruv är ett väldigt feminint smycke som får dig för att framstå som väldigt elegant. En hel del kvinnor bär nässkruv för att framhäva deras feminina sida. Om du skulle vilja framhäva din feminina sida ytterligare, så är en nässkruv precis ett piercingsmycke för dig. Eftersom vårt urval är så pass stort så kan du hitta en nässkruv som passar på just dig och din personlighet.

Nässkruvar i många olika färger och designer

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av nässkruvar i ett hav av annorlunda färger. Vi önskar att ge våra kunder ett stort urval så att de har mycket att välja bland. Hos oss kan du få nässkruvar med en massa olika motiv. Vi har t.ex. de klassiska nässkruvarna med en vacker sten i änden. Dessutom har vi också nässkruvar med kulor, spikar, stjärnor m.m. i änden. Det finns utan tvivel något för varje smak här hos BodyMod.se.

Våra nässkruvar är självklart av en väldigt hög kvalitet. Därför kan du alltid räkna med att motta en produkt som är 100% okej när du beställer hos BodyMod.se. Vi har medvetet valt att ha överkomliga priser då vi vill erbjuda kvalitetsprodukter till överkomliga priser. Även om några av våra priser ibland kan verka väldigt låga, så ska du veta att vi aldrig kompromissar om kvaliteten. En hög kvalitet kommer alltid i första hand här hos oss. Dessutom har vi ett stort fokus på kundbelåtenhet. Vi önskar nämligen att ha branchens gladaste kunder.

Läs mer om nässkruvar och andra piercingar på vår informationsblogg

Om du skulle vilja läsa mer om piercingar, material och väldigt mycker mer så har vi en informationsblogg, som väntar på dig precis runt hörnet. På vår informationsblogg har vi skrivit en massa spännande artiklar som ger dig god kunskap om piercingvärlden. Vi rekommenderar att du läser dessa artiklar ifall du exempelvis har vissa frågor du behöver svar på. Kan du inte hitta svaren på dina frågor på bloggen så är du självklart välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

En bra hygien är det första steget mot en vacker näspiercing

Det är viktigt att du med jämna mellanrum rengör din nässkruv och näspiercingpiercing. Det är speciellt viktigt i början då såret ännu inte är läkt. Här är piercingen nämligen extra mottaglig för skit och smuts, vilket kräver extra hygienkoll från din sida. Hos BodyMod.se erbjuder vi en massa vårdprodukter till annorlunda piercingar. Vi har också vårdprodukter till nässkruvar. Så behöver du ett bra produkt som kan hjälpa dig med att rengöra din piercing, så ta då en titt på vårt stora urval av vårdprodukter.