Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

24 artiklar

per sida

24 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Ringar till bröstpiercingar

När det kommer för att välja piercingsmycken till ens bröstpiercing, har vi här hos BodyMod.se ringar i alla tänkbara storlekar - Så det finns definitivt ett piercing smycke som passar dig.

En ring är kanske den mest använda slags bröstpiercing. Det finns olika typer av ringar till bröstet, t.ex.. kulringar och oändliga ringar.
Skillnaden på dessa två är sättet de stängs på. En kulring stängs med en kula som sitter fastspänd, medan en oändlig ring stängs med hjälp av en del av ringen som kan tas av och på.

Under senaste åren har oändliga ringar börjat att bli mer och mer populära. Det beror främst på att många tycker de är finare än den traditionella kulringen. En annan fördel är att när de används i en bröstpiercing så undviker man den “tredje bröstvårtan” som många känner med en kulring.
Eftersom det dock kan vara väldigt svårt att använda en oändlig ring så har vi gjort en liten videoguide för hur du enkelt kan lossa en ringar så den lättare kan användas i bröstet.

Hur stor ska ringen vara till min bröstpiercing

När ska du köpa smycken till din bröstpiercing är det viktigt att du väljer den rätta storleken och det kan du få lite hjälp med här.
Först och främst ska du mäta bredden på din bröstvårta och till bredden på denna ska du lägga till ca 0,5-1 mm. Oftast är diametern ca. 10 mm.
Om du vill veta tjockleken ska ska du ta ut det smycket du har i och mäta hur tjockt det är. Oftast görs en bröstpiercing med antingen 1,2 eller 1,6 mm i tjockleken. (1,6 mm. används i 90% av alla fall)

Bröstpiercingsmycken i många storlekar

Här på shopen kan du hitta smycken i alla storlekar och ifall du behöver hjälp med att hitta just din storlek är du välkommen att kontakta vår kundservice. Kundservice kan också vara hjälpa till med att vägleda dig ifall du vill att göra din bröstpiercing större.