Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Bröstpiercing med filigran och stenar

99,00 kr
I lager

Bröstpiercingar är ofta något man bara håller för sig själv eller runt sina närmaste, men om man ändå ska visa dem kan man ju lika gärna göra det med stil. Det är definitivt något som denna bröstpiercing kan hjälpa till med då den inte sparar på några detaljer.

Det här smycket föreställer en halvbåge med små fina detaljerade band som hänger ned från båda änderna av staven. Staven är för övrigt 16 mm. lång, men på grund av var böjen är placerad så är endast 14 mm. av dessa fritt utrymme.

På mitten av halvbågen är två stenar fastmonterade och dessa kan du själv välja färgen på. Den översta stenen är en aning större än den nedersta stenen men de ger tillsammans en fantastiskt vacker och feminin elegans.

Denna modell finns i tre olika färger och av dessa kan de två guldvarianterna endast väljas med klara stenar. Till den blanka varianten kan du däremot välja mellan allt upp till 4 olika stenfärger - beroende på humör och stil.

Det här smycket säljs individuellt, så om du har turen nog att ha båda bröstvårtorna piercade och vill ha ett smycke till varje en så måste du beställa två stycken. Annars får du nämligen bara ett smycke.

Detaljer
NamnBröstpiercing med filigran och stenar
SKUNipple-71
Trådtjocklek1.6 mm.
LåstypUtvändig tråd
TypNipple bar
PlaceringBröstvårta
Längd14 mm.
MaterialKirurgiskt stål
Kulstorlek5 mm.
Är smycket limmat?Ja
PläteringstypStandardplätering
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hänget
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Bröstpiercing med filigran och stenar
Ditt betyg
Bröstpiercing med filigran och stenar