• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

32 artiklar

per sida

32 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Bröstsköld till bröstpiercingar

Bröstsköld är otroligt snygga piercingsmycken som är gjorda speciellt för bröstpiercingar.
Det vanligaste piercingsmycket att använda i en bröstpiercing är en vanlig ring, stav eller hästsko. För de dagar då man bara gärna vill ge lite extra kan en bröstsköld vara precis det slags piercingsmycket man letar efter.

För många är en bröstsköld också definitionen på ett riktigt bröstsmycke. Många kallar dem också för nippelsmycken.
Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av olika typer av bröstsköld till din bröstpiercing. Hos oss kan du hitta bröstsköld i ett hav av olika färger och utformningar.

Vi har bl.a. en bröstsköld med en elegant kvinnokropp som hänger i en kedja. Det är utan tvivel en av våra snyggaste och mest spektakulära bröstsköldar till bröstpiercingar. Det finns många möjligheter för att välja ett unikt bröstsmycke hos oss. Vi rekommenderar att du tar dig god tid till att välja vilken bröstsköld som passar dig bäst. Vi har definitivt en som faller dig i smaken.

En bröstpiercing till särskilda tillfällen

Som tidigare nämnt används en bröstsköld vanligtvis endast vid särskilda tillfällen och i mindre grad som ett permanent piercingsmycke. Det ska dock observeras att många av våra bröstsköldar kan användas som permanenta smycken.
Särskilt används vår nipple rounder ofta som ett permanent piercingsmycke i bröstet.

Vilken storlek på bröstskölden ska jag välja till min bröstpiercing

Alla bröstsköldar görs med en tjocklek på 1,6 mm.

Längden är vanligtvis en del längre än vad du normalt ska välja, men detta är helt normalt för detta smyckedesign. Smyckena produceras i storlekar de flesta kan passa och det är därför sällan möjligt att beställa smycken i andra storlekar än det som är angivet under "Ytterligare information" på varje enkilda produkt.

Så upprätthåller du din bröstpiercing

När man har en piercing, vare sig det är i bröstet eller i näsan, är det viktigt att upprätthålla den. Upprätthållelse av piercingar handlar i hög grad om att ha en förnuftig hygien.

Du upprätthåller din bröstpiercing bäst genom att rengöra den ett par gånger i veckan. Genom att göra detta minskar du risken för inflammation och infektion markant. Det finns inte något värre än att få inflammation i en piercing. För det kan nämligen sluta med att man är tvungen att ta bort piercingen helt.

Om du behöver bra och högkvalitativa produkter för att rengöra din piercing med så kan du ta en titt på vår sida om vårdprodukter. Vi har ett stort urval med några av branchens bästa och mest hyllade vårdprodukter. Du kan hitta rengöringsmedel till varje piercing. Ta en titt på vår sida om vårdprodukter och ge din piercing de bästa villkoren för att förbli ren och fin.

Läs mer om piercingar på vår inspererande blog

Om du gärna vill läsa mer om piercingar och andra spännande saker inom piercingvärlden, så ta en titt förbi vår informationsblogg. På bloggen hittar du en massa spännande och inspererande artiklar om piercingar, uttöjning, vårdprodukter och väldigt mycker mer.

Du kan bl.a. läsa om de olika fördelarna och nackdelarna som finns med att använda ett specifikt piercingmaterial framför ett annat.
Vill du gärna veta mer om piercingar så är vår blogg definitivt värt ett besök

Lycka till med din bröstsköld till din bröstpiercing.