Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

Artiklar 1 till 48 av totalt 74

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 74

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Raka stavar till bröstpiercingar

Grunden till många väljer en stav istället för en ring eller ett bröstsköld är ofta att de typiskt är mer bekväma att gå runt med till vardags, eller ifall om man inte bryr sig om att märka ens bröstpiercing konstant. Stavar har nämligen mindre tendens att sätta sig fast i klädesplagget, handdukten, filten osv.

Dessutom kan de också vara mindre synliga, ifall man använder små kulor istället för en ring som ofta kan ses igenom en tunn t-shirt, topp, mm.

Om man väljer att använda en rak eller böjd stav är väldigt individuellt. Vår rekommendation är att man använder den typen som man startade med och forsätter med den. Dvs; startade du med en böjd, använd då fortsatt en böjd stav.

Om du istället gärna vill använda en bröstsköld som har en rak stav, men startade med en böjd stav, så kan du också fixa det. Du bör dock bara inte gå runt med det till vardags utan endast använda det i "speciella" situationer när det ska kryddas till lite. En rak stav kan nämligen “trycka" för mycket på piercingen så att den kan börja att växa ut, ifall du inte plötsligt byter stavform permanent.

När du ska välja din trådtjocklek, alltså tjockleken på staven, så ska du alltid använda 1,6mm till din bröstpiercing. Det är den internationella standarden för bröstpiercingar.