Labret med sten

Tillgänglighet: I lager

49,00 SEK
Produktbeskrivning
Detaljer

Denna klassiska labret är tillverkad i kirurgiskt stål och finns i tre olika längder som bland annat kan användas till en Madonna piercing, alla andra läppiercingar och även tragus piercingar. Du kanske känner till Madonna piercingen som en Monroe piercing, vilket är precissamma piercing.

På piercingkulan sitter det en liten sten och du har här möjlighet att välja mellan en hel regnbåge avfärger där du har mer än tio olika färger till ditt piercingsmycke. Stenen är designad som en diamant och skiner därför som en liten stjärna när ljuset träffar den, men den känns ändå inte skrytig. Den facetterade stenen med den gnistrande effekt i ljuset är just det som är så inbjudande med detta smycke.

Det är ett sött och enkelt smycke med en sten i diskret storlek som du absolut kommer att älska att ha på dig.

Du ska dock vara uppmärksam på att det inte rekommenderas att använda kirurgiskt stål innan din piercing är färdigläkt.

Mer information
Mer information
Varunummer Labret-5
Antal enheter 1 stk.
Alla har inte användning för två smycken. Därför säljer vi inte våra piercingsmycken i set, och därför är alltså alltid priset för våra piercingsmycken alltid per. stk. om inget annat är angivet. Vid set är priset självklart pr. set och inte pr. stk. i setet, och det handlar naturligtvis då om en av varje modell i setet.
Material Kirurgiskt stål
Det här smycket är gjort av kirurgiskt stål, vilket är standardmaterial i piercingbranschen och det frisätter inte nickel. Om du t.ex. tåler silversmycken så får du inga problem med kirurgiskt stål. Om du istället lider av nickelallergi så rekommenderar vi att du endast använder titan. Observera att det kan vara så att endast den delen som förs genom huden är gjord av kirurgiskt stål.
Kulstorlek 3 mm.
Kuldiametern anger storleken på själva kulan. För tung- och navelpiercingar är standarden 5/6mm och labrets 2,5 - 4 mm. Ju mindre synlig man vill att ens piercing ska vara, desto mindre kuldiameter bör man välja. Kom även ihåg att välja korrekt trådtjocklek.
Returrätt Ja
Du har 30 dagars full returrätt på denna produkt.
Recensioner
Kundrecensioner (4)
Sköööööönt
Betyg
Jag älskar att jag bara kan byta ut den då det är så bra pris här Review by Annika
Superkvalitet
Betyg
Läcker produkt till ett superpris Review by Lisa
...
Betyg
Är riktigt glad för piercingen jag köpte här på sidan :) Review by aida
Riktigt bra - också till öronen
Betyg
Jag har använt dessa labrets till mina öron under många år och är mycket glada för dem, även om de är lite lång tid att få öronen (kan naturligtvis förkortas om du vill betala för det), lätt att ändra, god kvalitet. Rekommenderar dem mycket. Review by Laura
Skriv din egen recension
You're reviewing: Labret med sten
Vilket betyg ger du denna produkt? *
  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
Kundbilder

Få en rabattkod på 10% som du kan använda vid ditt nästa köp genom att lägga till bilder av produkter som du tidigare har köpt hos oss. 

Har du köpt den här produkten och skulle kunna tänka dig att visa den för andra? Då kan du lägga till upp till tre bilder av produkten. Om det handlar om smycken så föredras bilder där man har på sig smycket.
Observera att syftet med detta är att sälja produkter till andra kunder, vilket är varför bilden ska vara av bra kvalitet. 

En rabattkod på 10% för varje godkänd bild skickas till dig via mail. 

Customer Product Images

Kundbilder