• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

18 artiklar

per sida

18 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Organiska tunnlar

Organiska tunnlar har på sista tiden blivit väldigt populära. Smyckena som är gjorda av organiska material har speciellt blivit populära hos personer som vill bära lite annorlunda smycken och samtidigt signalera att de prioriterar organiska material. Nedan kan du läsa en massa om våra organiska tunnlar. Du kommer bl.a. att kunna läsa om vårt stora urval av organiska tunnlar samt vilka fördelar och nackdelar som finns med att använda organiska smycken i sin töjning.

Vackra och naturliga material

Det är riktigt många människor som älskar organiska tunnlar på grund av materialen som de är gjorda av. Tunnlar som är gjorda av organiska material är inte bara gjorda av trä. Material som horn och ben blir också ofta använt i detta slags smycke. En tunnel som är gjort av ett organiskt material är för många människor ett väldigt unikt smycke. Organiska material är nämligen väldigt svåra att kopiera. Det finns inte två träd i hela världen som är 100% lika. Därför kan du vara säker på att du får en 100% unik tunnel i fall du exempelvis beställer den i trä, horn eller ben.

Hos BodyMod.se kan du hitta ett stort urval av organiska tunnlar

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av tunnlar som är gjorda i organiska material. Vi har bl.a. tunnlar som är gjorda av trä, horn och ben. Vi har till och med något så speciellt som tunnlar, som är gjorda av en vattenbuffelshorn – mer unikt än det blir det inte.

Organiska tunnlar är speciellt för dig som vill stå ut lite med ett organiskt smycke. Eftersom det inte finns två organiska tunnlar som är lika så har du alltså möjlighet att individualisera dig markant från andra människor. Samtidigt är det en riktigt häftig känsla att veta att du går runt med ett 100% unikt smycke i din töjning.

Bra att veta om organiska tunnlar

Den större fördelen med att använda organiska tunnlar är att den ena tunneln inte likar den andra. I och med att materialet är organiskt så är det oerhört svårt (ifall det över huvud tagit är möjligt) att kopiera detta slags smycke. Om du exempelvis köper en organisk tunnel som är gjord av trä så kan du vara säker på att det inte finns andra som har ett precis likadant. Det samma gäller i fall du har köpt en organisk tunnel i horn eller ben. Du får alltså säkert en väldigt unik tunnel i fall du köper den i ett organiskt material.

En annan klar fördel med att använda sig av ett organisk material i tunnlar är att din hud väldigt enkelt kan andas igenom materialet. Denna får speciellt uttryck i fall du har en tunnel som är gjord av trä. Eftersom träet är fullt av många porer i olika storlekar så har din hud alltså de bästa villkoren för kunna andas. På det sättet slipper du att din öronsnibb börjar lukta äckligt av instängdhet, död och förstörelse.

Nackdelen med organiska material är att du inte får använda dem under din läkningsperiode. Eftersom de organiska materialen suger upp vätska är det alltså en dum ide att använda dem i fall ditt sår ännu inte är läkt.