• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 49

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 49

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Kirurgiskt ståltunnlar

Tunnlar av kirurgiskt stål är ett väldigt snyggt smycke för töjning, som både ser tufft och elegant ut samtidigt. Kirurgiskt stål är ett kvalitativt material som klär de flesta personer. Nedan kan du läsa mycket mer om tunnlar av kirurgiskt stål. Du kan bl.a. läsa om fördelarna och nackdelarna med materialet samt hur kirurgiskt stål både kan vara tufft och elegant samtidigt.

Stort urval av tunnlar gjorda av kirurgiskt stål

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av tunnlar gjorda i kirurgiskt stål. Vi har ett stort urval eftersom vi vill ge dig de bästa möjligheterna att välja ett smycke som precis just du gillar. Hos oss hittar du tunnlar i många olika färger och utsmyckningar.

Skicka en tuff och exklusiv signal med detta slags smycke

Tunnlar som är gjorda av kirurgiskt stål kan speciellt användas för att piffa upp din outfit lite extra. Genom att bära en tunnel som är gjord av kirurgiskt stål skickar du en tuff och exklusiv signal till din omgivning. Dock kan dessa slags tunnlar också lätt skicka en elegan signal. Det handlar mycket om vilket klädesplagg du har på dig. Om du ofta har på dig läderjacka och en generellt sätt rockig look så kommer du helt klart att skicka tuffa signaler. Om du däremot går i mer feminina klädesplagg och väljer en tunnel som har stenar så kommer du att skicka en väldigt elegant signal.

När du ska välja din tunnlars utseende så handlar det mycket om hur din stil ser ut. Typiskt matchar man ju gärna sin stil och tunnel så man får ett helthetsintryck. Det är inget tvivel om att du ska hitta en tunnel som passar dig. Vi har nämligen ett stort urval av tunnlar av kirurgiskt stål, varför det vissa gånger kan vara svårt att välja. Vi kallar detta för ett lyxproblem.

Fördelar och nackdelar med att använda tunnlar av kirurgiskt stål

Det är inget tvivel om att tunnlar som är gjorda i kirurgiskt stål är otrolig snygga och ser väldigt eleganta ut. Den klara fördelen med tunnlar av kirurgiskt stål är att man utstrålar en väldigt exklusiv och tuff look. Dessutom är kirurgiskt stål också mycket billigare än exempelvis titan. Det betyder att du kan köpa ett vackert smycke till örat billigt. Vidare kan tunnlar av kirurgiskt stål också steriliseras, vilket akryltunnlar inte kan.

För vissa personer kan tunnlar i kirurgiskt stål vara en nackdel bara på grund av vikten. Eftersom kirurgiskt stål är något tyngre än exempelvis akryl kan vissa människor känna att det blir för tungt för öronsnibben att bära. Dock är det väldigt olika från människa till människa om man känner att det blir för tungt, samt från smycke till smycke. Därför är nackdelen med vikten i grund och botten en smaksak från person till person. Man kan evt. lösa problemet genom att köpa en tunnel av akryl och en av kirurgiskt stål som man kan byta ut när öronsnibben känns för tung för att bära stål.

Vi hoppas att du väljer en tunnel som faller dig i smaken.