• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 89

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 89

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Tunnlar

Tunnlar är töjningssmycken som kortfattat har ett hål hela vägen igenom. I motsats till en plugg, kommer man därför kunna se igenom den töjda piercing. Pluggar fyller nämligen hela din töjning medan en tunnel lämnar ett hål i mitten som man kan se igenom.

Tunnlar i små och stora storlekar

Man skulle egentligen kunna tro att tunnlar är endast för personer med förhållandevis stora töjningar. Men tror man det så har man fel. Idag finns det tunnlar med en töjning på 1,2 mm. Det är samma tjocklek som de tunnaste piercingnålarna man kan få i örat. Det vill alltså säga att man även om man bara har piercat ett vanligt hål igenom örat så kan man fortsatta att ha tunnel. Men det säger också sig själv att hålet är otroligt litet och därför är det också troligt att de görs för små.

4-10 mm. töjnings tunnlar

De flesta personer med töjning i Skandinavien ligger på mellan 4 och 10 mm. och så är det även fortsatt. En tunnel har vanligtvis också ett fint hål igenom örat redan vid 4 mm. Att de flesta smycken på BodyMod.se också finns endast i storlekar knappt över 10 mm. hänger alltså tillsammans med populariteten av de olika modellerna . Kommer man först över 10 mm. får man snabbt infinna sig i att urvalet också blir mindre.

Stora tunnlar

Hos BodyMod.se hittar du också tunnlar som är större än 10 mm. Ja, faktiskt har vi dem i storlekar över 51 mm. Detta är också en snygg, stor storlek. Tyvärr slutar otroligt många av våra designer redan omkring 16 mm, men vi utvidgar konstant sortimentet när det gäller både djupet och bredden.