Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

29 artiklar

per sida

29 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Kirurgiskt stål pluggar

Är du på jakt efter ett väldigt snyggt smycke till din töjning? Hos BodyMod.se har vi pluggar av kirurgiskt stål. Dessa pluggar anses av många vara de snyggaste då de är gjorda av kirurgiskt stål och därför avspeglar en viss kvalitet. Även om kvaliteten av våra pluggar av kirurgiskt stål är väldigt hög så är våra priser väldigt överkomliga. Så du kan tryggt beställa dina nästa pluggar hos BodyMod.se

I texten nedan kan du bli klokare gällande pluggar av kirurgiskt stål. Du kan bl.a. läsa om fördelarna med att välja en plugg av kirurgiskt stål. Dessutom kommer du också få väldigt god kunskap om hygien – det är nämligen viktigt.

Fördelar med pluggar av kirurgiskt stål

Det finns en rad fördelar med att välja kirurgiskt stål som material. Först och främst är kirurgiskt stål mycket billigare än titan. Kirurgiskt stål har också den fördel att det kan steriliseras, vilket är en väldigt viktig faktor i fall man vill ha bra hygien. Man kommer inte heller uppleva diverse missfärgningar med kirurgiskt stål. Om det skulle uppstå missfärgning är det bara skit som kan tvättas av. Kirurgiskt stål kan dessutom också användas direkta i en ny och färdiggjord töjning.

Vissa föredrar att ha lite extra vikt i örat när de håller på att töja ut deras öronsnibb. I så fall är det uppenbart att välja kirurgiskt stål då det typiskt är tyngre än exempelvis akryl och trä. En av de största fördelarna med pluggar av kirurgiskt stål är att de kan beläggas med både guld och titan. Det betyder att du kan få pluggar av kirurgiskt stål i alla färger.

Stort urval av pluggar av kirurgiskt stål

I vårt shop hittar du ett stort urval av pluggar som är gjorda av kirurgiskt stål. Vi har bl.a. pluggar med blå och lyserøde sten med skruvgänga. Dessutom har vi också de mer klassiska pluggar med motiv i mitten. Kvaliteten av våra pluggar är riktigt hög och vi envisar oss alltid på att leverera det absolut bästa till dig. Även om vår kvalitet är hög så betyder det inte att priserna är lika höga. Hos BodyMod.se har vi överkomliga priser utan att kompromissa om kvaliteten. Det är viktigt för os att du som kund känner dig tryg genom att handla hos oss.

Tips och trick till bra hygien

Har du gjort en töjning i öronsnibben är det viktigt att du med jämna mellanrum rengör ditt sår. Om man inte rengör såret kan det väldigt snabbt uppstå inflammation, vilket kan vara väldigt svårt att bli av med igen. Om du har en plugg av kirurgiskt stål sittande i öronsnibben kan du med fördel ta den ut och få den steriliserat. På det sättet är pluggar av kirurgiskt stål markant bättre än andra typer av pluggar när det gäller möjligheten för rengöring.

Läs mer om pluggar och kirurgiskt stål på vår blogg

Om du gärna vill läsa ännu mer om pluggar och kirurgiskt stål, så besök då vår blogg. Här hittar du högst sannolikt svar på de flesta av dina frågor. Om inte du hittar svar på bloggen är du välkommen att kontakta oss.