• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

35 artiklar

per sida

35 artiklar

per sida

 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Akryl pluggar för töjning

Vill du gärna ha ett häftig smycke till din öronsnibb? Då bör du köpa en akryl plugg för töjning. Hos BodyMod.se hittar du många olika pluggar av akryl. Vi har bl.a. pluggar av akryl i självlysande färger. Så nästa gång du går på fest och har dina självlysande pluggar i örat kommer du att få en massa uppmärksamhet från folk.

Nedan kan du läsa mycket mer om våra akryl pluggar. Du kan bl.a. läsa om varför en akryl plugg är bra att börja med i fall du överväger töjning. Du kan också läsa om hygien, som är väldigt viktig att ha koll på i fall du överväger att göra en töjning.

Är en akryl plugg bra att börja med?

Om du överväger att töja ut din öronsnibb kan du med fördel använda en akryl plugg i öronsnibben. Du bör dock vänta till ditt öra är stoppet med att vätska och är färdigt med läkandet. Akryl är ett väldigt enkelt material jämförbart med metall, vilket kan vara otroligt härligt då det inte är någon vikt som drar i öronsnibben. Men akryl har också en porös yta så det kan i teorin suga till sig vätska. Du bör därför vänta till ditt öra inte ger ifrån sig vätskor eller är färdig med att läka innan du använder din akryl plugg. Detta är precis som med pluggar och tunnlar av organiska material.

Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av pluggar av akryl

Hos BodyMod.se kan du köpa många pluggar i massvis av olika designer, material och utsmyckningar till överkomliga priser. Även om våra priser är rimliga så är det inte samma sak som att kvaliteten inte är okej. Alla våra produkter är av hög kvalitet och vi kompromissar aldrig kring den.

Vårt urval av pluggar är stort. Du kan bl.a. köpa pluggar som är gjorda av akryl, kirurgisk stål, silikon och organiska material. Vårt stora variation av material och designer ger dig möjlighet att välja mellan en massa spännande pluggar. Ta en titt på vårt stora urval av pluggar av akryl och bli inspirerad till att köpa din nästa plug.

Vill du veta mer om pluggar av akryl?

Om du gärna vill läsa mer om pluggar och akryl så besök då vår blog. Här har vi skrivit en massa utförliga guider där du har möjlighet att hitta relevant information om pluggar generellt, utan också de andra material vi erbjuder. Du kan bl.a. läsa om fördelarna och nackdelarna med akryl. Om du inte har provat att göra en töjning förut så rekommenderar vi att du spenderar lite tid på att läsa våra guider. Det är nämligen en bra idé att sätta sig in lite i saken innan man påbörjar ett töjningförlopp.

Kom ihåg bra hygien

Som med andra piercingar,ska du också komma ihåg att rengöra din töjning med jämna mellanrum. Om man inte rengör tillräckligt kommer det väldigt snabbt att uppstå inflammation och det betyder att man högst sannolikt får ta sin ut sin plugg och vänta på att inflammationen försvinner. Hos BodyMod.se har vi ett stort urval av vårdprodukter, som kan hjälpa dig att hålla din töjning ren och fin.