Sveriges favoritshop för piercingsmycken
SPÅRAD LEVERANS ENDAST 49 KR. GRATIS ÖVER 349 KR.
FLERA BETALNINGSMETODER, INKLUSIVE KLARNA
Laddar...

Septumpiercing med kedja

99,00 kr
I lager

Letar du efter en helt unik och gärna lite annorlunda septumpiercing till näsan? Kolla då in just denna superhäftiga och helt unika septumpiercing! Det här smycket är en så kallad septumclicker som öppnas och stängs med ett enkelt litet klick när staven antingen trycks ned i eller upp från ringen.

Själva ringen är formad som en kedja som ger smycket ett liten rå look jämfört med den vanliga prinsessa touchen med sten och glitter till den helt stora guldmedaljen. Kedjan är så diskret visar svetsat ihop i varje enkelt led så den behåller sin form när smycket är vid användning. Den är med andra ord "stel" i raden så kedjan klapper alltså inte ihop när smycket sitter i din septumpiercing. Den kommer att däremot hålla sin snygga runda form.

Välj fritt mellan de tre snygga färger, blank, guld och hematit som har kommit fram genom att smycket av kirurgiskt stål har fått en snygg ytbehandling. Hämatit är en snygg mörk grå färg som är lite annorlunda än de andra två och mer traditionella färger. Den lilla staven som går igenom själva piercinghålet är dock inte färgad.

Detaljer
NamnSeptumpiercing med kedja
SKUNose-114
Trådtjocklek1.2 mm.
LåstypGångjärn
TypSeptum clicker
PlaceringSeptum
Längd9 mm.
Ringdiameter10 mm.
MaterialKirurgiskt stål
PläteringstypJonimplantation
Antal enheter1 stk.
SekundärmaterialMässing
Är smycket pläterat?Ja, hela smycket
Skriv Din Egen Recension
Du recenserar:Septumpiercing med kedja
Ditt betyg
Septumpiercing med kedja