Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

Artiklar 1 till 48 av totalt 233

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 48 av totalt 233

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Tragus Piercing

Traguspiercingar anses av många vara ett vackert piercingsmycke som utstrålar feminina vibbar. Hos BodyMod.se säljer vi dessa traguspiercingar. Vårt urval är stort och du kan absolut hitta ett tragussmycke som faller dig i smaken. Hos BodyMod.se har vi fokus på hög kvalitet, överkomliga priser och en oöverträfflig kundservice. Därför kan du tryggt beställa ditt nästa tragussmycke hos oss.

Vad är en traguspiercing?

En traguspiercing är en öronpiercing i den lilla delen hud/brosk vid indgången av örat. Hos oss kan du hitta ett hav av olika piercingsmycken till din traguspiercing. Traguspiercingen anses som sagt vara en väldigt feminin piercing, vilket är varför många kvinnor väljer att göra den för att utstråla en viss kvinnlighet. Det som är bra med traguspiercingen är att du kan använda många olika piercingsmycken. Du kan både använda stavar, ringar, labret-stift m.m.

Hur görs en tragus piercing

Man skapar en traguspiercing genom att föra en nål igenom den lilla hudfliken vid örat. Nålen är självklart 100% steril för att undvika infektioner. Vissa personer upplever lite smärta genom att göra denna piercing, men smärtan beror mycket på den enskilda personens smärttröskel samt huruvida du använder dig av en bra och erfaren piercare. Använder du en väldigt erfaren piercare så är det typiskt mindre smärtsamt än i fall du använder en oerfaren piercare.

Vi avråder starkt ifrån att göra denna piercing med en öronpistol. Genom att använda en öronpistol ökar du markant chansen att få ärr och infektioner i piercingen. Därför bör du använda dig av en profesionell piercare som använder en steril nål att pierca med.

Kan man bli döv av en tragus piercing

Kortfattat: Nej, det kan du inte. Der har under de senaste åren florerat rykten om att man som konsekvens kan bli döv genom att göra en traguspiercing. Detta är falska rykten och det har aldrig funnits bevis för att man skulle kunna mista hörseln genom att göra en sådan piercing. De personer som har startat dessa rykten menar att ärrvävnaden i öronsnibben kommer att växa och därigenom stänga hålet till örat. Som sagt har det inte funnits några bevis för att detta skulle kunna hända. Och ifall man får mycket ärrvävnad så kan man med en enkel operation bara ta bort den. Så du kan tryggt göra en traguspiercing som tusentals andra svenskar har – ingenting kommer att hända.

Vill du veta mer om traguspiercingar?

Om du skulle vilja veta något mer om piercingar som t.ex. traguspiercingar, så rekommenderar vi att du tar en titt på vår informationsblogg. På informationsbloggen har vi nämligen samlat en massa omfattande artiklar om piercing, vilket ger dig mer information om piercingvärlden. Du kan bl.a. läsa om de olika material som piercingar görs av. Det skulle kunna exempelvis handla om organiska material, som på sista tiden har blivit väldigt populära bland piercingdyrkare.

Har du en fråga om piercingsmycken som du inte kan hitta svar på så är du mer än välkommen att kontakta oss. Då kan vi nog hjälpa dig att hitta ett svar på dina frågor.