Info: Bodymod är fortfarande öppet och vi lovar att vi fortsätter leverera dina piercingar till din dörr!

 • 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Gratis frakt över 299,- Eller bare 29,- i frakt

Artiklar 1 till 48 av totalt 75

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 48 av totalt 75

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Ringar till din öronpiercing

Hos BodyMod.se har vi ett snyggt och stort urval av ringar till öronpiercingar. Ringar till öronpiercingar är en av de populäraste piercingsmyckena som finns. Varför är de så populära? En riktigt stor del av befolkningen är piercad i öronen, varför behovet avringar, kulringar, oändliga ringar osv. är rejält stort i förhållande till exempelvis läppiercingar (Då det inte är så stor en del av befolkningen som är piercade i läpparna). Sakt på ett annat sätt: Öronpiercing är den mest ”normala” slags piercingen här i landet. Därför blir det varje dag sålt ett hav av ringar till öronpiercingar.

Man har gjort öronpiercingar i flera tusentals år – Öronpiercingar är en av de äldsta slags piercingar. Och det är kanske därför att piercingar i örat idag är så populärt, vem vet? Vi hos BodyMod.se är medveten om att ringar till öronpiercingar är så populära. Därför kan vi erbjuda dig ett rejält urval av olika ringar till din öronpiercing. Vi har ringar i många olika färger, former och designer. Det finns något för varje smak.

Skapa din personliga stil med en ring till din öronpiercing

Vårt stora urval av ringar till din öronpiercing gör det möjligt för dig att välja en ring som kan hjälpa dig med att personliggöra din stil. Det finns inte något bättre än att ha en helt unik stil som folk kommer vara avundsjuka på och kika efter. Det är möjligt att få denna unika stil genom att köpa en ring till din öronpiercing som skiljer sig och samtidigt passar perfekt med resten av din klädstil.

Om du exempelvis är väldigt ”rått” och ”rockigt” klädd så kommer en ring i svart titan passa perfekt för din existerande stil. Det handlar mycket om att hitta en ring som passar på din existerande stil. Om du kan det så är det ingen tvivel om att din personliga stil kommer att skina klart igenom när du går ner längs gatan.

Hur görs en öronpiercing?

I långt de flesta fall för man en öronpiercing med hjälp av en öronpistol. Öronpistolen skjuter snabbt ett stift igenom örat och placerar en öronpiercing. Dock ska du veta att vi specifikt inte rekommenderar denna metod. Det bästa stättet att göra en öronpiercing på är hos en profesionell piercare som inte använder en öronpistol.

En öronpistol kan inte steriliseras till 100%, vilket betyder att man från varje kund kan riskera att lämna blodrester och skit till nästa kund. Detta är såklart inte är det bästa att göra. Dessutom förstör öronpistolen långt ner i vävnaden i örat än ifall du piercade ditt öra av en profesionell piercare. BodyMod.se rekommenderar att göra din öronpiercing hos en professionell piercare och inte hos din lokala guldsmed.

Kan du inte få nog av piercingar?

Om du älskar piercingar överallt på jorden och aldrig blir trött på att läsa om dem så kan du med fördel besöka vår informationsblogg. På vår informationsblogg. hittar du ett hav av inspererande artiklar om piercing. Du kan bl.a. hitta mer information om ringar till öronpiercingar, hur du med vårt vårdprodukter rengör dina piercingar och väldigt mycker mer. Ta en titt på infobloggen och bli klokare gällande piercingvärlden.