• 30 dagars returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena.
 • Gratis frakt
  Fraktkostnaden är gratis till hela Sverige.

Artiklar 1 till 48 av totalt 123

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 48 av totalt 123

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagers returrätt
  Vänta med att bestämma dig tills du får smyckena i handen
 • Trustpilot
  Över 500 positiva recensioner ().
 • Snabb kundtjänst
  Telefon och e-post. Vardagar från 10-15:30

Öronsnibbspiercingar

Öronsnibbspiercingar är helt klart de populäraste piercingsmyckena, som finns. En stor del av den kvinnliga befolkningen bär speciellt öronsnibbspiercingar – och det har de gjort i många hundra år. Öronsnibbspiercingar är dock tur nog inte endast för kvinnor. Därför finns det också en hel del män som bär denna snygga piercing.

Öronsnibbspiercingar blir också väldigt populärt kallade för "hål i öronen", och om man talar om piercingsmyckena till öronsnibbspiercingar så kallas de vanligtvis för öronringar. Hos BodyMod.se har vi öronsnibbspiercingar och öronringar för varje smak.

Gigantiskt urval av öronsnibbspiercingar hos BodyMod.se

Vi har ett rejält urval av piercingsmycken till öronpiercingar. Vare sig du är man eller kvinna, ung eller gammal – det betyder ingenting. Vi har piercingsmycken för bägge kön och även äldre människor. Kvaliteten av våra piercingsmycken är väldigt hög och priset är så lågt som möjligt. Vi värderar kundservice väldigt högt då vi tror på att glada kunder först och främst inte beror på överkomliga priser, utan på en god kundservice.

Därför kan du tryggt beställa dina nästa piercingsmycken hos oss. Vi skickar med Post Nord söndag till fredag, vilket ger dig en snabb leverans. Dessutom erbjuder vi gratis frakt vid köp över 299 kr.

Hitta en öronsnibbspiercing som passar din stil och personlighet

Om du är väldigt medveten om din stil så kan du med fördel kika igenom vårt stora urval och bli inspirerad. Eftersom vi som sagt har öronsnibbspiercingar för varje smak så har vi definitivt också något som passar din stil och personlighet. En hel del köper piercingsmycken som matchar deras personliga stil för att ge en helt fantastisk och moderiktig look.

Är du på jakt efter ett piercingsmycke som du kan kombinera med din existerande stil så har du helt klart kommit till rätt ställe. Ta en titt på vårt stora urval av öronsnibbspiercingar och hitta din nästa öronsnibbspiercing.

Bra råd kring hygien

På vår informationsblogg kan du hitta en utförlig guide över bra hygien när du har en piercing. Den rekommenderar vi dig att läsa i fall du gärna vill upprätthålla din piercing på bästa möjliga sätt. Är du på utkik efter vårdprodukter till din öronsnibbspiercing har vi hos BodyMod.se ett stort urval . Här kan du hitta vårdprodukter till alla slags piercingar. Vårdprodukten som kallas för isotonisk saltvatten är en faktastisk produkt om du precis har gjort en piercing och sedan vill rengöra den på bästa vis.

Överväger du att bli piercad på andra ställen?

Om du överväger att göra en piercing på ett annat ställe än i öronsnibben så tycker vi att du ska läsa vår informationsblogg. Här hittar du en massa olika guider och artiklar om piercingar. Om du t.ex. överväger att göra en töjning i ditt öra så kan du med fördel läsa vår informationsblogg om töjning. På det sättet har du ett bra utgångsläge för att göra en töjning.

Om du generellt är intresserad av piercingar så är vår informationsblogg också verkligen något för dig. Våra spännande artiklar kan helt klart vara nyttig för dig i fall du gärna vill veta mer om piercingvärlden och vad som händer i den.